Policajná škola

Strejdo

Tommyk, môže sa stať, že budeš mať trochu krvný obraz zmenený, yvýšené biele krvinky. Veď máš ešte času na doliečenie, ja som bol na lekárskej dva týždne pre nástupom.
uchádzač, to si sa mal pýtať ešte pred tým, ako si dával žiadosť, nie teraz:D túto školu zvládne každý kto má snahu sa učiť a byť policajtom.
Nepodstatna, tak ako hovoríš. Ale známY a nie známI.

Tommyk

Caute...Voleli mi z personalneho, ze si mam prist po papiere na lekarsko.....Chcem sa opytat ci ovplyvni visledky to, ze som prechladeny, lebo mi personalista povedal aby som cim skor si to spravil pretoze mam nastupit od 1.maja....DIK

uchádzač

Ahojte,som momentálne v prijímacom konaní.A chcem sa opýtať,že je tažké štúdium na soš pz? Vopred ďakujem za informácie...

nepodstatna

Strejdo... chces povedat ze ak mas v karte, ze si alergik tak ta nezoberu? Jediny sposob je stary znami ( strata udajov... )?

Strejdo

Alex tie ich bludy si nevšímaj, už ani nereaguj na ich poznámky, je to zbytočné ;) my máme svoju pravdu, oni tiež.
eagll je veľa policajtov, ktorí majú alergiu, ale oficiálne keď máš alergiu, tak sa do zboru nedostaneš? Ako to oni robia, hmmm? Porozmýšľaj.

Ale-x

Strejdo: Presne tak! Je to môj názor za ktorým si stojím, môžu sa dotyční hoci aj uraziť ;-)
Inak nech si každý vyzerá, ako chce, ale keď si myslí, že pri postave "tajtrlíka" z neho niekto bude mať rešpekt a nie srandu, tak mu držím palce v tom jeho sebaklame ;-)

eagll

Dobrý deň, mam otázku. Je alergia prekazkou pre vykon sluzby policajta, ak sa v sucastnosti neprejavuje, ale v karte je uvedeny velky pocet zaznamov z dectva kedy bola liecena? Dakujem

johny2

Ja som to napisal ako reakciu na borkiu, ktora ma pobavila a hadam sa dalo pochopit ze je to myslene hurmorne, najma taketo obmedzenia v suvislosti so zenami...

Strejdo

Alex tým vyjadril, že policajt by MAL MAŤ minimálne 180cm a 80kg a nie, že MUSÍ a to bol čisto jeho názor. Iné slovo, iný význam, tak neprekrúcaj.
borkia, ani pri mužoch ani pri ženách nieje stanovený žiadny limit, len keby si už bola liliput, tak ťa asi nezoberú, lebo neskočíš do diaľky na previerkach :D.