Policajná škola

bori.s

Strejdo - ak mas za sebou cloveka, tak tie znamky nie su podstatne, hoci by boli od vrchu po spodok dostatocne, vsakze? :-)
( znamy mal take a bez vacsich problemov bol prijaty)

bino

Ahojte!
Pred týždňom poslal som žiadosť do služobného pomeru na oddelenie cudzineckej policie do Petržalky, a už ma pozvali na pohovor. :)

Strejdo

cikita , nie na policajú školu aké známky ti treba, ale na prijatie do Policajného zboru. Najprv musíš byť prijatá, až potom pôjdeš na školu. Z maturitného vysvedčenia si všímajú hlavne slovenský jazyk, poprípade matematiku, ostatné su nepodstatné, ale hlavne tá slovenčina.

nadstržm.

Ale-x.. Ty patríš medzi tých najmúdrejších ľudí na zemeguli! A inak prečo by som sa vydával za iného ? Alebo mi závidíš moju prácu ?

nadstržm.

Ale-x.. Ty patríš medzi tých najmúdrejších ľudí na zemeguľi! A inak prečo by som sa vydával za iného ? Alebo mi závidíš môju prácu ?

Ale-x

nadstržm.: Tak bodka, alebo otáznik, čo je správne pri ukončení vety v Tvojom príspevku podo mnou? :))

Inak, čo sa týka tvojej gramatiky, je mi ukradnutá, ale nevydávaj sa za niekoho, kto evidentne nie si, lebo to pôsobí dosť trápne ;-)