Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Strejdo - ak mas za sebou cloveka, tak tie znamky nie su podstatne, hoci by boli od vrchu po spodok dostatocne, vsakze? :-)
( znamy mal take a bez vacsich problemov bol prijaty)
cikita , nie na policajú školu aké známky ti treba, ale na prijatie do Policajného zboru. Najprv musíš byť prijatá, až potom pôjdeš na školu. Z maturitného vysvedčenia si všímajú hlavne slovenský jazyk, poprípade matematiku, ostatné su nepodstatné, ale hlavne tá slovenčina.
CIKITA2828
Stačí, keď budeš mať maturitu.
ake znamky treba na policajnu skolu prosim pomozte mi
Chlapi a chlapci,neriešte zbytočné veci.
Aj tak dosť veľa .... neovláda.
Ale-x.. Ty patríš medzi tých najmúdrejších ľudí na zemeguli! A inak prečo by som sa vydával za iného ? Alebo mi závidíš moju prácu ?
Ale-x.. Ty patríš medzi tých najmúdrejších ľudí na zemeguľi! A inak prečo by som sa vydával za iného ? Alebo mi závidíš môju prácu ?
AAAle chlapi, neriešte tu ko..tiny.
nadstržm.: Tak bodka, alebo otáznik, čo je správne pri ukončení vety v Tvojom príspevku podo mnou? :))
Inak, čo sa týka tvojej gramatiky, je mi ukradnutá, ale nevydávaj sa za niekoho, kto evidentne nie si, lebo to pôsobí dosť trápne ;-)