Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
uchádzač, tak ako ti to napísal nepodstatné, len tú druhú vetu napísal ako maďar, ale snáď si pochopil.
je tu niekto kto bol vcera na skuskach v KE?
Ahoj Strejdo.. Prosím poraď mi ako ďalej postúpy čislo,a aj ako si šiel nato logický.
5 35 28 4 11 77 70 ?
ďakujem..
Tak tak bori.s úplne vo všetkom s tebou súhlasím. Vidno, že si rozumný človek a iba hlupák by ti oponoval.
... pokračovanie... Tak jasné, že je to pravda, že sú aj takí (a je ich dosť), čo nemajú, alebo stratia prácu, tak dnes v čase krízy je "in" pchať sa do štátnej sféry, či sa to konkrétnemu človeku páči (daná práca), alebo nie... Z takých ľudí je mi na smiech... akurát zaberajú miesto schopnejším!
Ale tiež poznám ľudí (a je ich dosť), čo vraveli, že do PZ by v živote nešli, pretože je to čistý buzerák! Policajti môžu machrovať v uliciach, ale na útvare chodia s malou dušičkou, len aby nadriadenému (a že je ich dosť) nesadlo niečo na nos a nevyvŕšil sa na nich. Takže zďaleka nie každý chlap má záujem o PZ!
Ako už niekto uviedol nižšie, kebyže je viac práce, tak ľudia sa k PZ zďaleka nehrnú... Ono to, zdá sa, nie je ani až taká výhra...
(nakoniec, niektoré príspevky teraz už policajtov, to potvrdzujú)
prešiel som takmer celú diskusiu tu a niektoré príspevky sú podnetné, niektoré od veci...
chcem ale povedať, že hovorí sa dnes, ako ZRAZU každý zistil, že má v sebe potrebu a chuť byť policajtom...
Pokiaľ sa nemýlim tak stále platí. Zákaz je z dôvodu rušenia cudzineckej polície a jej členovia by mali byť postupne zaradený do výkonu v inej časti polície. Ak sa mýlim poprosím o opravu.
Pokiaľ sa nemýlim tak stále platí. Zákaz je z dôvodu rušenia cudzineckej polície a jej členovia by mali byť postupne zaradený do výkonu v inej časti polície. Ak sa mýlim poprosím o opravu.