Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
je uz zruseny zakaz prijimania novych uchadzacov, nevie niekto?
Ďakujem vám za rady:) Zajtra sa mám stretnúť s právnikom, ktorý mi poradí ako ďalej. Môj šéf má toho dosť za ušami, no samozrejme má aj veľký vplyv a známosti a nebude ma chcieť tak ľahko prepustiť...takže si myslím, že to s mojím ukončením bude dosť komplikované. Zajtra sa teda uvidí ako to bude....
bori.s
sorry, ale ja potrebujem rady a nie skolenia....neviem ako som spravil, ale sprvil...ja nepotrebujem podrobnosti...a riesia sa tu otazky, odpovede, fakty, vsetko jasne a strucne
MARCO:
nemozes byt prijaty do sluz.pomeru, pokial mas normalny prac.pomer.Pred prijatim k PZ musis ukoncit prac.pomert normalne, co znamena 2 mes. vypovednou, co je v praxi blbost, alebo dohodou so zamestnavatelom.Strejda poopravim, rozkazom to nepada, lebo personalny rozkaz nema vplyv na zamestnanecko-pracovny pomer.Cize pekne chod za zamestnavatelom, povedz mu narovinu aka je vec.Ak je normalny, tak pochopi.Ak nie a ak mas nejake vyhrady, resp. nedodrzal v niecom zakon, vyhod mu to na oci a rozviaz s nim pomer zo dna na den.Podla zakonnika prace mas na to narok :) Ale odo mna to nevies ;)tak vela stastia
komisiJa? fuuu, aj nižšie si mal chyby, to ako si mohol prejsť cez slovenčinu???
Ja viem, že by som nemusel tu poukazovať na chyby, ale keď toto je tak do očí bijúce... Ako si ty zvládol diktát, chlape?
( a takí, čo na to majú, tak bohužiaľ...) Jedným slovom - svinstvo!
strejdo:
A ta prehliadka v com spociva??? Personalista mi povedal, ze mam ist po vysetrenia a vysledky krvy co treba a + moja karta a s papiermi potom do KE za doktarom, ktory vyplni lekarske vysvedcenie. A to on hned da stanovisko??? Lebo personalista vravel, ze to potom nejaka komisija posudzuje.dik
No Marco, ty môžeš pracovný pomer skončiť aj dohodou so svojim zamestnávateľom z dňa na deň, ale niektorí zamestnávatelia to robia neradi. Do PZ nastupuješ rozkazom, nie zmluvou a tam sa mi vidí, že padá dvojmesačná výpovedná lehota, keď je to rozkazom, ale 100 percent istotu nemám.
Ahojte všetci, potreboval by som poradiť. Už asi 2 roky sa uchádzam o službu v policajnom zbore a teraz, keď už mám všetko splnené a mal by som nastúpiť 1. mája do školy, som troška v neistote. Som zamestnaný a moje papiere má už Krajský riaditeľ v PO. Je potrebné, aby som podal výpoveď svojmu zamestnávateľovi a dodržal 2 - mesačnú výpovednú lehotu alebo je na to nejaký zákon, či paragraf, že ma zamestnávateľ musí uvoľniť po zložení služobnej prísahy...keďže všetky papiera a skúšky potrebné k prijatiu do policajného zboru mám splnené a prijímať sa má k 1. máju, čiže aj keby som dala výpoveď teraz, aj tak by som nestihol dodržať 2 - mesačnú výpovednú lehotu. Bol by teda problém s mojim prijatím ku policajnému zboru, keďže som ešte stále zamestnanec svojho terajšieho zamestnávateľa? Na personálnom mi na túto moju otázku odpovedať nevedia...vopred vám všetkým ďakujem za odpovede. Prajem vám všetkým uchádzačom veľa trpezlivosti...:):):)
Prečo? Je chybou byť policajtom?
Tommyk nič neboj, že ti tam dala takú diagnózu, to iba kvôli tomu, aby si nemusel platiť, ej to formalita.
roxo :D veď my čo se v zbore už vieme aké je pravda, nech si ju zistia sami, keď tak silou mocou chcú byť policajti. Človek kým sa nepoučí na vlastnej chybe, tak ako keby nezažil.