Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

roxiiino

nový beh bude najbližšie nastupovat asi až v juli.. teraz by ich nemali kam ubytovat všetko je do jula plné

Ale-x

Ja tiež nevidím nič zlého na tom, čo napísal bori.s.
Ešte to poviem aj takto: Keď som si istý svojím zdravotným stavom, proste že fungujem bez nejakých zdravotných komplikácii, tak nejaká zdravotná prehliadka, je tá posledná vec, čo by ma trápila na celom procese prijímacieho konania ;-)

Strejdo

nepodstatna, boris ti dobre napísal a pravdivo. Ešte dodám, že keby si topic preštudovala poriadne, tak by si sa také nepýtala, ja sám som do podrobna rozoberal komplet celéprijímacie konanie, taktiež aj zdravotnú prehliadku. Tak šup šup do študovania.

nepodstatna

Borisko, uberieme arogancie :) topic preštudovaný, prehliadka je tu spomínaná dosť obšírne. Mne ide o postup, jednotlivé úkony atď. :) aj na ulici si taký príjemný, keď sa ťa pýtajú?

bori.s

Nepodstatna: Dost blba otazka, nakolko uz bola zodpovedana nespocetne krat. Staci pohladat ;-)
To niektorym vsetko ako na podnose a do detailu...

milenium

ronnie69
viem to, ja som nastupil v januari a neviem ake triedy sa otvaraju, ale bude to celoslovensky beh ...to znamena, ze pridu ludia z celeho slovenska

ronnie69

milenium: dik...smiem sa spytat odkial to vies? nastupujes na neho?alebo? urcite bude teraz v maji? a bude pre vsetkych ci iba pre triedu PMJ ?