Policajná škola

lost

No viem ze PZ nie je len cestny policajt, ale viem ze u nas to funguje asi tak ze existuje rozpocet a ten musia vybrat, ak sa im to nedari na nehodovom useku, lebo sa vidici uz poucili musia merat na prazdnej dialnici.

Dnes tak merali na prazdnej R1. Vcera na parzdnej senecek ceste, a na prazdnej D1 par metrov za znackou BRATISLAVA.

Alebo to mam take stastie ze ich stale stretam akurat tam kde idem ja? :)

Mne ide o bezpecnost na ceste, a chcel som napisat, ze tu nejde o bezpecnost ale o buzeraciu.

Alebo mam byt ticho a vsetko bude zazracne OK? Kritika je nanic ?

cops

to lost!
dalsi zakomplexovany jedinec, ktorý vie o policajnej práci velke H.
Vieš, ze okrem dopravnej policie existuju aj ine odbory policie?
O tom ani ponatia nemas, pretoze si zakomplexovany, nevzdelany darmozrac, ktory vie na vsetko len p....

lost

Aj ja chcem byt policajt.
Chcem vyberat pokuty za prekrocenie rychlosti na rovnom, sirokom, prehladnom, maximalne osvietenom, najhladsom, najnefrekventovanejsom a na najbezpecnejsom useku cesty.

To musi byt absolutne DREAM JOB, proste praca snov :D

PK1

capricorn

Ten informativny pohovor musi absolvovat kazdy, kto si posle ziadost o prijatie do PZ. Je to urcene v zakone, aj ked nemaju volne miesto, tak tento pohovor sa musi uskutocnit.

capricorn

no ja som skusal v jeseni,po info.pohovore mi prislo neprijmame bez udania dovodu:(aspon na skuski ma mohli pozvat,nechapem naco ma vobec tahali na ten pohovor....

Tommyk

caute, mne povedal personalista, ze v maji urcite otvaraju beh, ja uz mam vsetko porobene a uz len mam cakat kedy on zavola....

uchádzač

Takže dnes som ukončil výberové konanie PZSR.Zhľadom nato ,že som neuspel na psychodiagnostických testoch.Opakovať sa môže po roku,ale neviem či ešte skúsim budúci rok.No škoda mýliť sa je ľudské!