Policajná škola

lost

Tommyk

Tu ide o nezmyselne drzanie ludi na uzde.

Alebo mi snad chces nahovorit, ze ak by dali limit na dialnici 30kmh, v meste 10kmh a na okrskach 20kmh, vramci bezpecnosti, pristupil by si na to ?

Je rozdiel prekrocit MPR a prekrocit MPR.

Prekracovat MPR na rusnej ceste - to tiez odsudzujem. Ale prekracovanie MPR na PRAZDNEJ DIALNICI ?! je tak isto nebezpecne ako prekrocenie na rusnej ceste ?

hmm :)

Ak je prekrocenie MPR tak brutalne trestuhodny cin, preco ju neznizia este viac? Ludia stale zomieraju a nie preto, zeby isli rychlo, ale preto ze su nepozorny a precenuju svoje sily. Ale co je na tom ak ides na rovnom, hladkom useku medzi ba a tt 130kmh ? ked je tam 110...

moja pointa je:
preco obmedzovat tam kde to nie je bezprostredne nutne. preco meraju hlavne na useku kde sa da prekrocit MPR bez toho aby som si to vobec vsimol?

Ak by merali tam kde je to naozaj nebezpecne, tak klobuk dolu.

poznam jednu krizovatku, je juzne od Senca, tam som ako dieta videl smrtelnu nehodu. V jeden den som tam nedavno isiel, cestou tam sa zrazil motorkar a auto bolo na streche, o par hodin neskor som isiel spat a dve aura boli v priekope. Tesne pred tym o par kilometrov dalej si to auto supovalo nad MPR - na sice rovnom useku, ale oproti bol MOTORKAR(!)

neviem ci mi ovbec niekto rozumie, ale CHCE rozumiet. no nech hodi kamenom ten, kto nikdy neprekrocil MPR (!)

sam som nikdy nechcel prekrocit, ale to je proste bullshit. (na dialnici) - som typ cloveka, co posluchne ODPORUCANIE a nepotrebuje ZAKAZ a PRIKAZ na to aby to vykonal. ale ak som na dialnici sam a idem 110kmh podla gps, tak zaspim ovela skor ako ked idem 150kmh gps v tej istej situacii....

minule som isiel 120kmh gps v strednom pruhu, predbiehajuc pomalsie auta a policajne audi si to supovalo tak 180-200kmh bez majakov, az som sa zlakol ze co to je.. ked uz ist tak rychlo, aspon majak by sa zisiel, co ak by som sa zlakol tak, ze by som strhol volant do toho auta vpravo?

aj v minulosti boli zaujimave zakony, ktore povolovali strielat iste rasy.
ved zakon je Boh, alebo snad nie ?

PK1

capricorn
Je to len a len na tebe, ci chces pracu policajta naozaj robit. Mne to trvalo viac ako 2,5 roka, co som sa snazila a poviem ti, ze cesta bola tazka a na nervoch to tiez nepridavalo, ale podarilo sa mi to, aj ked az na siedmu ziadost. Nevzdavala som sa, lebo som to chcela robit a uspech sa dostavil. Vid Strejdo, ten to ma podobne, vsakze ;-) Ak to naozaj citis, ze to je to, co chces robit, nevzdavaj to hned pri prvom neuspechu. Nic nie je stratene. Len ty sam musis vediet, co naozaj v zivote chces. V tomto ti nikto nemoze rozhodovat, je to tvoje rozhodnutie!

Tommyk

lost: neviem co si zac, ale poviem to takto, ak dodrzievas zakon a pravidla cestnej premavky, tak by si tu nepisal nic o merani rychlosti ci o pokutach, obraz o takomto cloveku si spravite sami.....a na margo kritika je zla???? kritika je na mieste ,ale od cloveka co k danej problematike na co povedat

Tommyk

a suhlasim s ale-xom co napisal, ja by som podstupil to cakanie znova, len aby som sa dostal k pz, no niektori nespravia psycho alebo telesnu a uz napisu, ze sa nebudu snazit dalej lebo to nema zmysel, je aj na druhej strane dobre, ze si aspon uvedomia, ze na to nemaju a prestanu zavadzat, a ko pisal ale-x najprv si vazeni uchadzaci zistite co praca policajta obnasa a nie potom odchadzaju mladi policajti zo sluzby, pretoze si to tak nepredstavovali a co sledujem na policii sa to deje aspon u nas dost casto.....

Tommyk

strejdo: jasne ze aj ini, chcem sa im tiez podakovat, no dufam, ze maju tabulkove miesta, ale policajti mi povedali, ze sa otvaralo PMJ a vela postahovali z obvodov, uz len cakam na ten telefonat.....

all: a nezufajte, ja som dal ziadost k pz vo februari 2010, a nakoniec sa to podarilo po 14-tich mesiacoch, a na psychotestoch pri rozhovore s psychoskou som jej povedal, ze aj ked nespravim testy budem sa stale snazit dostat k pz a ona len tak pozerala co hovorim a spytala sa ci za kazdu cenu a ja jej , ze az do dochodku ked ma bude telo a hlava posluchat, debatka s nou trvala asi 2 min, myslel som, ze uz je koniec, no prislo kladne stanovisko...takze skusajte, lebo neviete kedy sa to moze podarit....prajem vela trpezlivosti....

Ale-x

capricorn: Ako chceš, je to na tebe.

A inak, ked si niektori myslia, ze praca policajta spociva v machrovani a vyberani pokut, tak je na velkom omyle! Treba vyskusat a zazit ten napor na nervy, vykyvy nalad nadriadenych, nasledne buzeracie atď. Mam pocit, ze polovicu z vas by ten "sen" byt policajtom hned presiel.
Ked to vazne necitite v sebe, nie ste tomu oddani, len sa chcete natrepat do PZ kvoli soc. vyhodam atď, tak sa na to radsej vybodnite a nezaberajte miesto lepsim a schopnejsim! Potom na zaklade tych neschopnych jedincov, cely PZ verejnost poklada sa blaznov a smeje sa mu.

lost

poznam zopar policajtov a su totalne OK, ale tak narazal som na SYSTEM, ak to vyznelo ze narazam na policajtov, tak som to tak nemyslel - i am sorry.

lost

Ja beriem kazdeho ako cloveka, ci je to policajt, premier, prezident, alebo umyvac kolies, je mi fuk co ma za povolanie, AVSAK ak sa hociktory z nich drzi tabuliek ako keby ta tabulka bola BOH, tak je mi ho luto :) teda > vtedy mam pravo byt zakomplexovany :D