Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
musíš sa učit, makať, a nerobiť blbosti aj v osobnom živote... nikto ti to zadarmo nedá.. ale kto chce tak to spraví
kedy zacina najblizsie skola v KE?
roxiiino alebo aj ďalší, ktorí ste momentálne na škole ako by ste to zhodnotili? dá sa? ľahke, ťažke aj po fyzickej stránke? ;)
ronnie69 .. farebná fotka
Zdravím.
Ako je to s tým zákazom prijímania nových uchádzačov do PZ? Platí ešte? Nemá niekto info?
Už trvá dosť dlho, tak či sa niečo neposunulo...
ahojte..chcem sa spytat fotka na sluzobak ma byt farebna ci ciernobiela?dakujem
Eeeejha, máme tu nového tvorcu zákona. lost pozeráš sa na vec iba z jednej (tvojej) strany. určite sa tu nikomu nechce odpovedať a argumentovať na tvoje "priblblé" príspevky, iba ti to zhrniem do jednej odpovede. Keby väčšina slovákov bola mentálne na úrovni ako nemci, potom by sme aj my mali na niektorých úsekoch neobmedzenú maximálnu rýchlosť a aj vyššie maximálne povolené rýchlosti.
Na ďalšie tvoje príspevky sa mi nechce odpovedať, určite nikomu odtiaľto, keďže už len tvoj nick hovorí za všetko, z teba by nemec nikdy nebol a keď nemáš žiadne vhodné príspevky k prijímaciemu konaniu, tak píš radšej do domácej kuchárky, vlastne asi nikto nevie načo si tu vlastne písal.
lost: Nič v zlom, ale tieto slohy čo tu vypisuješ, sú absolútne mimo témy!
OK, máš názor na Policajtov, aký máš, ale teraz tu nemusíš vkuse sedieť a spamovať ;-)
ma niekto statistiky umrtnosti na cestach?
ved to vobec nejklesa
auta su bezpecnejsie, benzin je drahsi, i ked aut moze byt viac.
ale roky rokuce sa niekto bije do prs ze blablabla znizime vsetko.
mozno znizia zivotnu uroven a slobodu ale nie nehodovost.
ako som uz pisal, mne nevadi PZ ako taky, mne vadi meranie na nezmyselnom useku
rovne a prazdne dialnice, alebo rovne a prazdne rychlostne cesty.
takych usekov je extremne malo, dalo by sa naratat asi do 100-200km aspon na zapadnom SVK.
avsak su a to je ryza pre nich :D
ja sa nepotrebujem blaznit na cestach, ale ak mam celu cestu pre seba, lebo nikto iny tam nie je, tak kde je problem?
ak sa tam niekto objavi, napr oproti, spomalim na MPR+10kmh alebo ak je cesta menej kvalitna, tak na menej. aj ked idem znacne nad MPR, nejdem cely usek ako psychopat tak, ale len kde je volno, no ak niekto meria, tak prave tam, to je to co mi vadi.
na vsetko ostatne tu mame masarykov okruh a slovakia ring.
aby si si nemyslel ze som nejaky hardcore cestny pirat :D :D i ked to je jedno, ale moja pointa bola vysvetlit tak elementarnu vec ako je par kmh navyse a pomaly trestny cin.
alebo je bezpecnejsie zajzdit 60kmh na okreske a 80kmh na dialnici?
seriozne sa pytam, poprosim odpoved, ak mas.