Policajná škola

michal sedlár

Potreboval by som informácie ohľadom štúdia dopravnej polície. Či sa vykonávajú neaké skôšky a ak áno tak z čoho Ďakujem

anka

Haloo??prosím ma niekto psychotesty na sterdnú policajnú školu do KE, možno sa dohodneme Prosim odpiš pleas :( Anka

anika2710

Ahojte,potrebovala by som informacie ohladom studia dopravnej policie.Kde studovat,co vyzaduju.Pekne Vam dakujem.Pisat mozte na emailovu stranku ANIKA2710@azet.sk

anika2710

Ahojte,potrebovala by som informacie ohladom studia dopravnej policie.Kde studovat,co vyzaduju.Pekne Vam dakujem.Pisat mozte na emailovu stranku murarova.anna@azet.sk

andy

prosim vas mohli by ste mi poradit.chcel by som ist za policajta a neviem kde su skoly a tak.a ci tam je mat potrebne 100% tny stav .dakujem

tomi

cavte...chcel by som sa dostat na policajnu skolu do pezinka...vedeli by ste mi pomoct...surne...a ake su kriteria?je to taske...?piste na tommek36@azet.sk

filoteka

25 rokov moze znamenat byt najstarsi medzi prvakmi civilmi, ale policajti mavaju vacsinou 25-30, takze sa tam nestratis... a je to vysoka skola, na tej nikdy nikomu nemoze byt divne, aky mas vek...

luciia

chcela by som sa spýtať ohladne na policajnu akademiu chcela by som to skusiť ale mam 25rokov ...neni to privela aby som teraz s tým začinala?nebudem tam najstaršia?a filoteka mohla by si mi prosim poslať tie psychologicke testy?alebo niekto kto ich ma vopred dakujem erosa1@azet.sk

filoteka

zly zrak nie je vada... APZ je vysoka skola, s pravnickym vzdelanim a s pripravou pre pracu v statnych sluzbach, ale stale len vysoka skola, kludne mozes mat ploche nohy...