Policajná škola

sk8

miushka- heh zo ZŠ sa neda ist hned na policajnu cosi...musis mat ukoncenu strednu skolu s maturitou a potom ak spravis fyzicke a psychicke testy tak ta snad prijmu ... policajna skola je v Kosiciach potom sa mi zda ze je aj v pezinku a este asi v dvoch mestach na slovensku uz neviem presne kde ale je to len taky pol rocny kurz

ghosteen

neviem sa rozhodnut ci mam ist na vysoku poliajnu skolu kedze som vystudovala strednu umelecku:) myslim si vsak ze som fyzicky aj psychicky dostatocne zdatna, len neviem ci ma prijmu...

miushka

chcela by som sa opytat ci niekto nevie kde je stredna policajna skola, a to tak ze by sa na tu skolu dalo ist hned zo zakladnej proste bez maturity,lebo ked chcem ist na policajnu potrebujem maturiru k tomu a uz dva roky som na strednej ktora ma absolutne nebavi, kebyze viete o taklej strednej policajnej skole kam mozem okamzite prestupit tak by som bola rada keby ste mi dali vediet diki

luce

Ahojte, ja mam fyzicke za sebou, este ma cakaju psychotesty. Ale ja mam prihlasku pri Železničnej polícii. Zaujímalo by ma, či by sa dalo prestúpit k zeleným, alebo sa to nebude dat?

memphis31

Ludia chcem sa stat policajtom. Snazil som sa na nete nieco najst o policajnej skole,ale marne... Aspon link na stranku.

Potrebujem nejake infosky...

memphis31@gmail.com

dzab

caute caute, na APZ netreba mat nic ine len potvrdenie od doktora na studium, okuliare mozu byt ,tak isto ako aj tie ploche nohy:)a potvrdenie o bezuhonnosti, cize cisty register trestov...dalsie otazky na mail