Policajná škola

nera6

ahojte vsetci rada by som chcela vyskusat policajnu skolu, a zhanam vsetky testy, a ake su tam telesne zdatnosti. aby som vedela ci by som ich zvladla.prosim vas poslite mi ich na nera6@azet.sk

aligator

Ahojte nemá niekto psychotesty na policajnú skolu do Kosic ak ano tak pls poslite mi ich budem veľmi vdačna dakujem S.

zuzu666

Mohla by som Vás aj ja poprosiť tie psychotesty? Tu je moj mailík: Zuzanella@centrum.sk Mám veľký záujem. Už som si podala aj žiadosť. Dakujem

jozef159

pls kto by my poslal psychotesty na email security888@szm.sk pls mam len 15 rokov a chcem si ich vyskusat prosim poslite my ich:DIQES vopred

moni77

ahojte,ma niekto take testy?ked ano tak b rada by som to precitala aj ja:)aj ja by som chcela skusit,ale ani ja neviem ci som zvladla to...dakujem

marlo17

Ahoj filoteka, dal som si žiadosť k PZ a čakajú ma fyzické testy, ako aj psychotesty veľmi ťa chcem poprosiť, či by si mi tie psychotesty nemohla zaslať na meil marlo17@azet.sk. Ďakujem martin

sportovkyna

Filoteka-ak mozes este tak prosim ta posli aj mne ten program ...ak mozes budem ti veelmi vdacna ... veronika238@post.sk

danusak

sorry chcela som napísať filoteka, nie filetka...fakt sorry...dosť ponáhľam...budem čakať mail..veľmi by si mi tým pomohla

danusak

Ahoj filetka.Nemohla by si mi na moj mail danusak@centrum.sk napísať aspon niečo o tých testoch.Koľko je tam otázok, akého typu a koľko času máš na vypracovanie.Ja mám ísť na skúšky do Prešova a tak by mi to pomohlo.Čím skor.Prosím