Policajná škola

nikola000

ahojte..ja som tiež skusala a neprešla som cez psychotesty,,o rok som si podala ziadosť znova a ani na prijimacky ma neposlali..hned mi zamietli žiadosť..no,bohužial celé je to o známosti a peniažkoch..bohužial :-(

bodyfitneska

Ja si myslim ze na tu policajnu musis byt aj fyzicky zdatna ..to by mala byt samozrejmost... na APZ ani nie ale tam hej! ja som sa nedostala na policajnu skolu co som strasne smutna :( a pritom som dvojnasobna vicemajsterka Slovenska v armwrestlingu a posilka je moj druhy domov... makam na sebe dost a mam aj vysledky v atletike a vidis aj tak ma nezobrali a pritom som bola na strednej skole vzdy vyznamenana :(

odfarbeny6

Prosim Vas ,ked mate niekto tie psychotesty poslite mi ich na email jarko10@post.sk budem Vam velmi vdacny.Vopred Vam dakujem velmi pekne.

k256

ahojte,volám sa katka.ja som všetky testy spravila a o mesiac nastupujem.nebolo to vôbec ľahké,veľa ľudí to nezvládlo.ale takýmto nemožným prístupom sa dostanete tak akurát viete kde...

jancecka

kamoš sa prihlásil na policajnú školu, hlavu na to mal, ale nepustili ho ďalej kvôli jeho "fyzickej zdatnosti" nevedel plávať, ani behať, jednoducho antišportovec, ale inak všetky ostatné testy spravil na plný počet D: a zase sesternicin frajer, perfektný športovec, plavec jak hovado, všetci ho vychvalovali, no prišlo na písomné testy a prepadol na plnej čiare, zrejme to je ťažká škola :D ale vlastnú skúsenosť nemám