Policajná škola

rodrigez

Kurna robit policajta? Nikdy... byt pangla cely zivot... aby sa po tebe vozili zakomplexovane vytrete gumy? Hovadina, kto chce byt policajtom, musi mat v hlave nasrate... banda idiotov to je.

kpt

fakt si dobre premyslite, kam to idete,ak niekto sedi vymalovany v kancliku a preklada papieriky z jednej kopy na druhu, a vari si kavicku, tak ten vie houby o tom, co je policia. Vykon, ulica, ta vas nauci,co je policia..platovo to nieje najhorsie, a ma to aj svoje socialne istoty, urcite statna sprava je statna,ale riesit denne komplexy nadriadenych,ktorých nie je malo je minimum s cim sa mozre stretnut...o strankach ani nehovoriac....ci kancel alebo ulicu, mam skusene oboje...a po dalsie, dnesnym hitom je supnut neskusenych novacikov z civilu na spisy..kto neutecie do roka spat do civilu, tak ma pevne nervy a da sa povedat,ze aj vyhrane:)))

katka26

pjova ano som ...z tých príspevkov sa to da vydedukovat nie? no štatna polícia nemá nič spoločné s ostatnými takže to sa nepočíta .... mne sa pači práca policajtky, prečo nie.... ale momentálne som na MD ....

pjova

Katka26, ty si policajtka? Povedz mi ešte prosím, ak 2x neurobim psychotesty pri Žlelzničnej polícii už sa potom nemožem hlásiť ani k štátnej alebo mestskej polícii? Páči sa ti tvoja práca?
Ďakujaem za odpoveď.

pjova

Ahojte, chcela by som sa spýtať, keď som nezvládla psychotesty, daju sa opakovať?Koľkokrat sa môžem pokúsiť robiť testy?

katka26

Akoze bud budes policajtkou alebo nie, take ze policajne vzdelanie dosiahnut a nebyt policajtom nepoznam ..... to si skade nabrala .... musia ta prijat do sluzobneho pomeru a tak ta vyslu do skoly, na zakladne policajne vzdelanie a potom poprípade dôstojnicke vzdelanie, a ak sa rozhodnes a umozni ti to nadriadení tak aj VS - APZ ... hmm .. a ako zena? preco nie, v PZ je tolko zien ze uz asi nebudu elmi prijímat nejak sa to rozhuplo so zenami a odchadzaju na MD a tak .... ale skus ...nic za to nedas a ver mi zvladne to aj zena ...

lucka

ahojte prosim vie mi niekto povedat ako by som sa mohla dostat na vojensku skolu do Kosic?co mam spravit ako prve,kde ziskat nejake informacie,ake su tam skusky atd.

ján

Chcel by som sa opýtať či je nadstavbove štúdium policajneho zboru ak áno tak by som chcel ísť môžte mi dať vedieť.