Policajná škola

jarboe

ahoj filoteka som ti pisala aj na inu stranku tak ak si to nedostala tak aj tu ti pisem.. moja mail adresa je jarboe@azet.sk ak by si bola taka laskava a ozvala sa co za ten program chces..

sisina

Chcem sa spytat, je mozne studovat, resp. hlasit sa na Akademiu polic.zboru, ak dotycna nosi okuliare (sosovky).(Nie velmi silne do dialky 1,5.

adka23

Ahojte.Chcela by som sa opytat ak by niekto vedel ci je mozne hlasit sa na pomaturitne studium strednej policajnej skoly aj ked ma chalan modru knizku.dakujeeeem

lucinka0921

Ahojte.Chcem sa opytat,ci ma niekto testy,aspon psychotesty, na policajnu skolu v Kosiciach.Ak ano,tak mi ich prosim poslite mailom na lucinka0921@azet.sk.Dakujem krasne

filoteka

Uz som pisala, ze NEVRAVIM O POLICAJNEJ SKOLE (Stredna skola v Pezinku, Dostojnicka v Devinskej, Stredna v Kosiciach) ani o policajnom ZBORE, ALE O "AKADEMII PZ V BA"= VYSOKA SKOLA = psychoLOGICKE TESTY a nie PSYCHOTESTY, kde mate hovadinky kreslit, ci nie ste agresivni a pod.!!! Takze este raz - ziadne psychotesty NEMAM!!! A do tretice - ak sa nehlasite na AKADEMIU, tak ma prosim ani neoslovujte. A inac, moj uplne prvy prispevok bol inzerat, a nie ze "darujem". Na zaver sa musim ospravedlnit, ze ten prvykrat som pisala do fora, ktore je len o zbore a skole.

heatley1

ja si tiez podávam žiadosť ,min.rok som nespravil psychotesty a tento rok to znova skúšam tak ak by mi niekto vedel pomoct ,tak prosím pošlite mi ich budem velmi velmi zaviazany