Policajná škola

sviola

Ahojte, chcem sa spýtať, či je nutné vedieť šoférovať a mať vodičský preukaz, keď chcem ísť k polícii. Bojím sa šoférovať a neviem, či má vôbec zmysel podávať si žiadosť. Ďakujem za odpoveď

bambinaxxx

A kto chce byt prislusnikom PZ,treba zaslat ziadost,zivotopis,na oddelenie,kde chcete pracovat....treba sa ist osobne najlepsie informovat,aky zivotopis,co ma ziadost obsahovat...hlavne netreba cakat doma,ale ist co najskôr,zaujemcov je vela...tak vela zdaru a dajte vediet,ako ste pochodili

bambinaxxx

www.akademiapz.sk je ich stranka,ja som tuto skolu vystudovala...je narocna! Pozrite si tam stranku,su tam prijimacie konanie,vsetko,co potrebujete vediet...tel. a tak...snad som pomohla

irena 33

Ahojte prosim Vas chcem sa dostat APZ v BA co sa mam ucit na prijimacie skusky na externe studium.Poradte prosim dakujem

andro

chcem sa spytat ci je potrebne vediet plavat?? a co sa treba ucit na skusky???
potom odpoved poslat na raiden16@azet.sk
ĎAKUJEM!

pipo7659

Čawko! Chcem sa opytáť, ked chcem ísť na policajnú školu v Pezinku potrebujem maturitu "A", alebo stačí "B" ???
Moj e-mail: peter7659@azet.sk
Diki

katuska216

ahoj ShaulaThalit,ty chodis na APZ v BA?lebo ja by som tam chcela ist.napises mi prosim nieco otej skole a ako sa tam dostat co sa mam ucit na skusky a tak pis na katuska216@azet.sk,prosim odpis,dakujem

katuska216

ahoj lenušš ja by som chcela ist na APZ do blavy chcem vediet z coho budem robit skusky,ci musim byt fyzicky zdatna a tak,proste vsetko co vies,by si mi mohla napisat prosim na mail katuska216@azet.sk
prosim nezabudni dakujem

ShaulaThalit

Takže máme niečo spoločné. Ja sa drtím biolu po večeroch, aby som mohla ísť na psychológiu, a neskôr možno kriminalistiku.