Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Ludia..Ak mate zaujem ist studovat na strednu odbornu skolu PZ tak vam staci navstivit stranku ministerstva vnutra SR (minv.sk)..Tam si na lavej strane najdite vzdelavanie a kariera a potom uz len zvolte skolu..Bratislava,Pezinok,Kosice..A tam uz najdete vsetky potrebne informacie..Ja osobne som vsetko zhanal tam a uz som aj prijaty :)
Ahoj. Nečítala som všetky vaše príspevky, ale ak by ste boli ochotný mi poradiť, bola by som naozaj vďačná...
Zatiaľ čisto hypoteticky premýšľam a viem na 100percent, že chcem ísť študovať buď psychológiu alebo na policajnú akadémiu a to odbor kriminológia, kriminalistika alebo ešte zopár odborov na sa mi hodí, ale ešte som sa nerozhodla (na to mám ešte veľa času).
Chodí niekto na tieto odbory, prípadne na túto školu? Ak áno, mohli by ste mi napísať skúsenosti, ktoré máte, napr. s uplatnení, režimom na danej katedre, príjmacích skúškach, z čoho pozotávajú atď atď...
Vďaka aj za malý príspevok.
e-mail: ShaulaThalit@azet.sk
Prosím vás čoho sa týkajú fyzické testy a v akých kategoriách sú