Policajná škola

katusa365

Ahojte..chcela by som sa opytat,ze ak by som chcela dostat k policii ci mi staci vystudovat vysoku skolu bezpecnostneho manazmentu v KE.alebo ake mam sance z tejto skole sa uplatnit u policii? prosim dajte mi vediet na email katusa365@azet.sk

razzmatazz

Ludia..Ak mate zaujem ist studovat na strednu odbornu skolu PZ tak vam staci navstivit stranku ministerstva vnutra SR (minv.sk)..Tam si na lavej strane najdite vzdelavanie a kariera a potom uz len zvolte skolu..Bratislava,Pezinok,Kosice..A tam uz najdete vsetky potrebne informacie..Ja osobne som vsetko zhanal tam a uz som aj prijaty :)

ShaulaThalit

Ahoj. Nečítala som všetky vaše príspevky, ale ak by ste boli ochotný mi poradiť, bola by som naozaj vďačná...
Zatiaľ čisto hypoteticky premýšľam a viem na 100percent, že chcem ísť študovať buď psychológiu alebo na policajnú akadémiu a to odbor kriminológia, kriminalistika alebo ešte zopár odborov na sa mi hodí, ale ešte som sa nerozhodla (na to mám ešte veľa času).
Chodí niekto na tieto odbory, prípadne na túto školu? Ak áno, mohli by ste mi napísať skúsenosti, ktoré máte, napr. s uplatnení, režimom na danej katedre, príjmacích skúškach, z čoho pozotávajú atď atď...
Vďaka aj za malý príspevok.
e-mail: ShaulaThalit@azet.sk

dada

Ahojte chcem ist po škole na tu strednu policajnu v Pezinku nemate niekto ohladom toho nejake info???ak ano budem rada diky:)

policia slovenskej republiki

Ak máte záujem O prijatie do policajného zboru a priebehu konaní Príjímačok alebo fyzických úloh, bodovaniu Postupnej kariére, prísahe Kontaktujte policaj.sk@gmail.com (Projekt Aj ty sa stan policajtom)

via

Prosím vás, kto by mi vedel poadiť čo si po maturite treba spraviť, keby som sa rozhodla pre mestskú policajtku??? Prosím píšte na mail via094@azet.sk Všetky rady privítam s radosťou, vopred ďakujem. A nezadubnite, kto vie, nech píše...čakám

bubi11

tiez by som sa chcela.dostat na policajnu skolu...ale.neviem ako anto co treba splnat ake podmienky som maturantka:))