Policajná škola

tommek36

ahoj fyloteka,prosim ta mohla by si mi poslat tie otazky,alebo ten program...velmi by som to potreboval...a co je to APZ?DAKUJEM

sendyqa

Ahojte. Ja som rozmyslala ze by som cela byt policajtkov. Mam strasne rada psy a prave preto by som cela pracovat na polici s nimi. Neviem ci treba vystudovat skolu policajnu alebo hocijaku. :) Prosim napiste mi niekto nejake informacia na email Sandra_251@azet.sk dakujeem

andynotka

Awojte ja teraz končím na strednej a chcela by som tiež skúsiť ísť do Pezinka na Policajnú, pár zaujímavých vecí ohľadom školy viem tak kľudne píšte na pokeci na Andynotka171 :) Možno práve ty budeš môj kolega/kolegyňa :D

nataliqa

ajojte velmi pekne vas prosim kto tu chodi na strednu policajnu skolu v Pezinku alebo v BA sa mi ozvite mam velky zaujem... :) dakujem

ado

TIE PSYCHOLOGICKE TESTY AK NIEKTO MATE POSLITE MI ICH NA-AMORKO_666@AZET.SK DIKES..........BUDEM VELMI VDACNY A MOZNO A NIECO VIAC

¨kajmel

Zdravim Vas nevie mi niekto poradit ako sa dostanem na policajnu skolu v kosiciach?Mam informacie ze sa tam chodi asi pol roka..nejake linky na tu skolu.
ak nieco piste na kajmel1@azet.sk

dakujem

lucka766

ahojte.chcem sa Vas len spytat co je dobre povedat pri osobnom pohovore preco chcem byt policajtkou a ci neviete ake otazky tam vacsinou davaju.dik ak niekto vie napiste mi na mail bednarova.luci@gmail.com