Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
ahojte... prosim vas chcela by som sa dostat na nadstavbové štúdium polic.zboru v pezinku len nemam ziadne informacie a tu na nete dokopy ani nie su,, keby ste mi mohli napisat ako to tam prebieha co sa pytaju na tych osobnych pohovoroch a ako to vlasne je s tym PEKELNYM DNOM... prosim ak mate co by len malinke informacie ozvite sa mi na milasikvk@azet.sk . . . budem velmi vdacna,,, DAKUJEM
Kto si podal žiadosť o prijatie na políciu? No predsa jááááá a teraz čakám čo bude dúfam že sa skoro ozvú .
Da sa na APZ študovať externe? Je to veľmi náročná škola?
pre tomek36 -> na co su ti otazky a program, ked ani nevies, co je APZ? APZ je Akademia Policajneho zboru v Bratislave a je to vysoka skola, na ktoru mozu ist studovat aj civili aj policajti..
pre Katuska267 -> na prijimacky na APZ nemusis byt fyzicky zdatna, fyzicke testy sa nerobia.. len v priebehu studia musis spravit zapocty z "telesnej"..
Pre shaulathalit-> na apz nic take ako odbor kriminologie alebo kriminalistiky nie je.. su to len predmety, ktorymi musi prejst kazdy student odboru Ochrana osob a majetku, z kriminalistiky je aj statna skuska..