Policajná škola

dandrlka

ahojte... prosim vas chcela by som sa dostat na nadstavbové štúdium polic.zboru v pezinku len nemam ziadne informacie a tu na nete dokopy ani nie su,, keby ste mi mohli napisat ako to tam prebieha co sa pytaju na tych osobnych pohovoroch a ako to vlasne je s tym PEKELNYM DNOM... prosim ak mate co by len malinke informacie ozvite sa mi na milasikvk@azet.sk . . . budem velmi vdacna,,, DAKUJEM

katusa365

Ahojt filoteka..chcela by som sa opytat,ze ak by som chcela dostat k policii ci mi staci vystudovat vysoku skolu bezpecnostneho manazmentu v KE.alebo ake mam sance z tejto skole sa uplatnit u policii? vdaka za odp.

vuk

Kto si podal žiadosť o prijatie na políciu? No predsa jááááá a teraz čakám čo bude dúfam že sa skoro ozvú .

anjelik_sl

rád by som sa dostal na POLICAJNÚ AKADEMIU V BA no neviem či je sa mi to splni a ked nie tak aspon do Pezinku

filoteka

pre tomek36 -> na co su ti otazky a program, ked ani nevies, co je APZ? APZ je Akademia Policajneho zboru v Bratislave a je to vysoka skola, na ktoru mozu ist studovat aj civili aj policajti..

filoteka

pre Katuska267 -> na prijimacky na APZ nemusis byt fyzicky zdatna, fyzicke testy sa nerobia.. len v priebehu studia musis spravit zapocty z "telesnej"..

filoteka

Pre shaulathalit-> na apz nic take ako odbor kriminologie alebo kriminalistiky nie je.. su to len predmety, ktorymi musi prejst kazdy student odboru Ochrana osob a majetku, z kriminalistiky je aj statna skuska..

filoteka

Som vasa vstupenka na APZ (Akademia Policajneho Zboru v Bratislave = vysoka skola).. viac materialov, s ktorymi spravite prijimacky na najlepsie vysledky, inde nezozeniete (otazky su na 100% vratane tohtorocnych novych).. tak mi piste na mail..