Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Ahojte,myslím že ženy k polícii veľmi nechcú. Pripadá mi to, že keď na žiadosti vidia ženské meno, ani žiadosť neberú vážne. Raz ma DOKONCA pripustili ku skúškam, zvládla som fyzické aj psychotesty a HOOOOP, neprijali ma bez udania dôvodu. Zato chlapov všetkých.
pre katusa365 a pre vsetkych -> U policie sa mate sancu uplatnit s vysokolou skolou vzdy a hlavne s AKOUKOLVEK. Policajny (a iny) zbor je len rad, pretoze stale treba zvysovat vedomostnu uroven prislusnikov a vysokoskolakov nie je vela. Takze dostanete aj dostojnicku hodnost. Ale samozrejme, ze ako vsetci, musite podstupit niekolkomesacnu pripravu.
pre pupa -> Na APZ sa da studovat externe len ak ste prislusnikom nejakeho zboru (PZ, ZVJS, ..)=sluzobny pomer alebo zamestnancom verejnej spravy alebo v statnozamestnaneckom pomere (v statnych sluzbach).. maju to inac aj na ich stranke..
caute ludia.su podla vas telesne testy take tazke,je nutne vsetky splnit ako to ziaduje alebo su aspon trochu benevolentny
Kajmel ak nevieš napísať jdnoduchú žiadosť tak sa ani neprihlasuj.
awojky chcem ist na polic.akademiu do pezinku ale neviem ake su tam skusky poradi mi niekto.....