Policajná škola

pura

Ahojte,myslím že ženy k polícii veľmi nechcú. Pripadá mi to, že keď na žiadosti vidia ženské meno, ani žiadosť neberú vážne. Raz ma DOKONCA pripustili ku skúškam, zvládla som fyzické aj psychotesty a HOOOOP, neprijali ma bez udania dôvodu. Zato chlapov všetkých.

filoteka

pre katusa365 a pre vsetkych -> U policie sa mate sancu uplatnit s vysokolou skolou vzdy a hlavne s AKOUKOLVEK. Policajny (a iny) zbor je len rad, pretoze stale treba zvysovat vedomostnu uroven prislusnikov a vysokoskolakov nie je vela. Takze dostanete aj dostojnicku hodnost. Ale samozrejme, ze ako vsetci, musite podstupit niekolkomesacnu pripravu.

filoteka

pre pupa -> Na APZ sa da studovat externe len ak ste prislusnikom nejakeho zboru (PZ, ZVJS, ..)=sluzobny pomer alebo zamestnancom verejnej spravy alebo v statnozamestnaneckom pomere (v statnych sluzbach).. maju to inac aj na ich stranke..

pietro

nevie niekto pozhánať Psychotesty na príjmacky do PZ?????? ak áno, dajte mi prosím vedieť na hisis@azet.sk vdaka

dano123

caute ludia.su podla vas telesne testy take tazke,je nutne vsetky splnit ako to ziaduje alebo su aspon trochu benevolentny

hardstyle.boy

Ja tam chodím..a nie je to žiadne medolízanie :-)...a pre tých,čo nevedia ako sa tam dostať..chodťe na svoje Okr.Riadtelstva PZ vo svojom meste,kde byvate,tam si vyhladajte personalne oddelenie a tam vam vsetko do detailov povedia :)

kajmel

zdravicko,prave pisem Žiadosť o priatie do služobného pomeru príslušníka
policajného zboru .kto mi poradio ako to mam napisat?vdaka moc