Policajná škola

kazo

ahojte,chcem sa spytat,prisiel mi domov papier,kde sa pise ze sa mam dostavit v danom datume na okresne riaditelstvoPZ na pohovor a nevoiem ci tam budem pisat neake testy ale co mam si priniest aj pisacie potreby

palo1988

Tak zdravim precital som si par prispevkov,tak postupne...Pokial chcete ist k policii,tak musite dokoncit skolu s maturitou,potom si treba poslat ziadost o prijatie do PZ spolu so zivotopisom.Budete prizvani na pohovor a postupite dalej.inak vam daju strasne vela papierov kde je milion hlupych otazok a treba pisat rozsiahli zivotopis podla danej otazok vpisanych v nom.Tieto papiere sa odovzdavaju na psychologickych testoch priamo psychologovi.Cize nasleduju zesty zlozene z osoobnostneho testu a testu logiky,matiky a pod.Hovori sa,ze tieto testy su najtazsie-osobne som s nimi nemal problem a prisli mi podobne ako na Vojenskej akademii v LM.Po uspenom prejdeni psychotestov vam daju dalsie papiere-ohladom vasho zdravia-treba pochodit par doktorov.No a na zaver su fyzicke testy spojene so slovencinou-tie ma cakaju zajtra...Inak pridavam stranku kde si kriteria fyzickych testov-viac info cez mail.
www.minv.sk

ls722524

Dobry den,
mam otazku a je dost dolezita takze prosim hocikoho s dobrou volou nech mi odpovie na mail....studujem 3 rok na strednej umeleckej skole, avsak uz v polovici 1 rocnika som zacal rozmyslat nad policiou a v 2 rocniku som uz bol takmer presvedceny, nepytajte sa ma preco som neprestupil na inu skolu a pod. takze teras som v tretom rocniku a som rozhodnuty ze sa tomu cchem venovat, avsak nemam ani najmensie ponatie kde mam zacat. Najradsjej by som sa venoval kriminalistike a vysetrovaniu, lenze neviem co mi na to treba, kde mam zhanat vedomosti na skusky, co mam robit preto aby som sa dostal, prosim hocikto kto by mi vedel poradit nehc mi napise na mail budem neskutocne vdacny dakujem....

lucia so sale

Caute ludkovia,
Tak aby som vas vsetkych uviedla na spravnu mieru......Je uplne jedno ci urobite alebo neurobite tie testy.Ak si do ziadosti k policajtom nenapisete urcity odbor,kde by ste chceli robit, a ak v tom odbore potrebuju ludi,tak sa nemusite bat ci to zvladnete.Aj keby ste tie vsetky testy nespravili,keby vas chceli aj tak vas prijmu.Ak sa hlasite len na skolu bez ziadosti o pracovny pomer,mate to tazke.Inak telestnu zvladne kazdy,kto sa aspon trosku hybe a kazdy musi byt plavec.No a na psychotesty sa nijak nepripravujte,dbajte,aby ste boli dobre vyspany a sviezi.A hlavne ODPOVEDAJTE PRAVDIVO.Neoplati sa klamat,hned ako najdu prvu otazku kde neodpoveate pravdivo,dalej sa tym nezaoberaju.Pozorne citajte text otazky,bude sa opakovat jedna niekolko krat,len vo viacerych formach pisana,takze vsade piste PRAVDU.Uz sa toho tolko neobavajte,pokojna hlava vse vyriesi.Majte sa pekne a vela stastia.Lucia.

tlači

počujte ja by som šiel za poliša ale keby to bolo take ako vo filme smrtonostna zbran chapete to by bola kava to by som chcel robyť byť dvaja parťaci proste lenže tam sa dostať by bolo dosť obtiažne nemam na to asi ale tak možno hej ak sa nabucham hehe :) aj tak policajtom je najlepšie