Policajná škola

bliko

ahojte,
pri poslaní ziadosti tam uz konkrétne mám napísat ze co vlastne chcem na polici,aku prácu chcem vykonat, ci to oni pri osobnom pohovore mi to vysvetlia
ci ako to mozem predstavit
diky za otazku

nitri

caute, by som mal taku otázku, pri poslaní ziadosti ma zavolajú na pohovor a to kde, v kazdom okrese to býva??, som z levíc cize dufam ne do bratislavy mám cestovat?dik

stiven

ludia ktory Vam prisiel dmov papier ze sa mate dostavit na osobny pohovor na Krajske alebo ine odelenia tak tam ani nechodte ak tam nemate znamost alebo niekoho takeho co vas tam posunie

vuk

Lac. Tak si musíš podať žiadosť do policajného zboru a oni sa ti ozvu potom ťa možno pošlú na testy slov. jazyka a telesné skúšky ak si vyhovel tak potom psycho-testy a nakoniec musíš ísť k policajnému lekárovi .
Musíš spĺňať tieto požiadavky www.minv.sk

lac

moja otázka je ze co vsetko potrebujem k tomu aby som mohol robit na polici, mam 26 rokov som chlapec a mam maturitu-strednu skolu, cize mam podat ziadost, a oni mi poslu na volaku skolu alebo ako to vlastne ide. dik

z1392

Ahoj Fyloteka!Cítala som na int., že máš vypracované otázky na APZ.Prosím Ta mohla by si mi poslať tie otázky, test zo slovenčiny, rady a pomoc na APZ, veľmi by som to potrebovala. Vopred ďakujem!

hana1236

Nemohli by ste poradit aj mne?Uz dlhsie sa pohravam s myslienkou pracovat na policii.Dnes som si tam zavolala a povedali mi toto:Ziadost atd to konanie,potom po uspesnom prijati ma daju na obvodne oddelenie,na ktorom sa ale 6mesiacov neukazem lebo budem chodit na denne studium do Pezinka a potom studiu budem pracovat 5 rokov na obvode,na najnizsej funkcii za najmensi plat.Je toto vsetko pravda aj ked mam VS vzdelanie,co som im aj povedala,naozaj tam neni nejaka ina cesta?hana1236@AZET.SK