Policajná škola

danico

Cau z1392.bolo to tam fakt zaujimave a dost tazke,ale zadarilo sa mi takze to mam,psychotesty som uz tiez zvladol ale zase cakam na nejake previerky z ministerstva vnutra a este lekarska prehlidka ma caka.dost sa to natahuje som ztoho nervozny.teba to este len caka?

abcde

pozdravujem vás
Dnes som bol v Pezinku na skúškach a bolo to fakt zaujímavé. Super skúsenosť a teraz len čakať na odpoveď. :-)

chycony

caute,
mam obchodnu akadémiu ukoncenú , chcel by som byt policajtom , co vlastne kde mám zacat, dúfam nemusím zacat volakú nadstavbu zameranú práve na toto. cize , co mám poslat ziadost ale kam a aj zivotopis , a na akú skolu ma poslú potom ci uz netreba ked mám strednú dokoncenú, pomozte lebo sa nevyznám vtom dik

soul

Ahojte, myslite ze sa oplati byt policajtom? Zvlast pre zenu? Rozmyslam nad touto profesiou,avsak mam o tom malo info...som druhacka na VS, no chcem ist studovat externe a spravit si Policajnu skolu v Pezinku...No fakt vaham, neviem ako to u policie chodi, ci by som nakoniec nelutovala...co som tu zatial citala, vela ludi tuto pracu kritizuje..ake su teda hlavne nevyhody??

sm10

danico: treba si zavolať na personálne oddelenie kde si dával žiadosť a oni ti iba povedia či si uspel alebo nie, žiadne oficiálne výsledky nie sú