Policajná škola

zuzana123321

prosiimvas poradte mi ako si mam podat prihlasku, ak mam zaujem o studium na policajnej skole, tej pol rocnej ci rocnej co je v kosiciach???

llukkass

THAK PROSIM VAS CHCEL BY SOM SA DOSTAT NA vysoku skolu -POLICAJNU...... NO NEVIEM Ako na tho prosim poradili by ste my?????????????????

hruška272 007

Čaute rozmýšľam sa stať policajtom, asi by ma to bavilo, no nemám takú kondičku, ale pracuje sa na tom , dúfam že mi to víde, aj jeden kamarát, chce byť policajtom, poznám jedného čo tam už je ale mám jeden problém mám poruchu farbocitu, ale dúfam že sa mi to podarí odstrániť, hm,... čaute

danico

to je dobre ked su pre teba lahke.tam sa este pise diktat a sloh.a co sa tyka psychotestov tak tam ti tazko poradim,musis si len davat dobry pozor a nestresuj sa tymi stopkami a v pohode to zvladas.

le.nu.ska

Danico a nemas odtial niake testy alebo nevies kedy budu dalsie testy??? Lebo ze fyzicke su lahke ked som sa divala na kriteria ale zvysok no???

mango_1

ahojte, nemate niekto nejake otazky alebo pripadne aj psychotesty, alebo nieco podobne co byva na prijimacich skuskach v pezinku? ak ano, poslite mi prosim nejake info na mango_1@azet.sk. dakujem moc

sfn11

dokedy sa moze poslat prihlaska na tu policajnu skolu v pezinku , neviete niekto , lebo internetovu stranku maju fakt ubohu nic konkretne tam nieje