Policajná škola

vuk

jozeph do Pezinka si nevieš podať žiadosť do školy tam ťa posielajú okresné ale krajské riaditeľstvá Policajného zboru.

jozeph

Ahojte kto by mi vedel poradit ako ma vyzerat ziadost o prijatie do policajnej skoly v pezinku.Prim kontaktujte ma na joe692@azet.sk

ladislave

Ahojte vospolok, začiatkom apríla idem do Pezinku na testy fyzickej kondície, boli ste tam niekto poslednú dobu? Ako tam bolo? Aké máte dojmy? Boli tie disciplíny aké sú na stránke minv.sk? Díky za odpovede

z1392

Ahojte!Kto vie mi poradiť, ako pripravovať na psychotesty a na pohovor s psychológom na Policajnú školu (Pezinok).Prosím, ak máte nejaké informácie ozvite sa mi na zuzka1392@azet.sk Ďakujem

nikuska303

ahojte!!!chcela by som sa opytat a polrocnu policajnu skolu!!!moze mi niekto aspon priblizne napisat o prijmacom konani??je tazke??da sa zvladnut??chcela by som si dat prihlasku,aj napriek tomu ze niesom najsportovejsi typ.do kedy sa davaju prihlasky,keby som chcela ist v juny???prosiiiim napiste

sisa111

Ak to chcete skusit v PZ, tak vela stastia, ja som policajtka 14 rokov a nikdy som nemala problem s tym, ze som zena. Ak to chcete skusit, tak drzim palce pri psychotestoch, lebo su dost narocne, ale daju sa zvladnut, no nikde nie je napisane, ze ked zvladnete testy, ze prejdete cez pohovor so psychologom. Je to dost drsne a tak aby ste neboli prekvapeni. Ak prejdete cez psychotesty, nasleduju skusky t telesnej pripravy na SPS v Pezinku a tie sa daju v pohode zvladnut. Ak toto splnite, tak len cakate na list, ze vas prijali a potom vas zaradia na konkretne oddelenie a odtial poputujete na skolu do Pezinka a kto bude mat stastie rovno na dostojnicku do BA. Vysoka skola aspon Bc. je pre vas vyhoda. tak vela stastia.