Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
:((( tak som sa dockal. Po troch psychicky a hlavne fyzicky narocnych mesiach, kde som na fyzickych testoch dosiahol zo 60 moznych bodov 57 a ostatni uchadzaci maximalne 45, psychotesty na jednotku, zdravotna prehliadka tiez v poriadku, zrazu mi prisiel list, kde ZAMIETAJU moju ziadost o prijatie. Ked som precital tu vetu, hmmm..., ani to neviem vyjadrit taky pocit, je vo mne uplna bezmocnost. Uz skoro 10 rokov tuzim byt policajtom a teraz som k nim bol najblizsie. Ale im to moze byt ukradnute, korupcia je svina. Bohuzial ziadneho znameho nemam na policii, tak asi koli tomu zamietli ziadost. Idem pisat list na Ministerstvo vnutra a zajtra volam , preco zamietli ziadost. To clovek bez znamosti sa nema sancu dostat k policiii?? Alebo tam chcu iba supermanov???
:((( tak som sa dockal. Po troch psychicky a hlavne fyzicky narocnych mesiach, kde som na fyzickych testoch dosiahol zo 60 moznych bodov 57 a ostatni uchadzaci maximalne 45, psychotesty na jednotku, zdravotna prehliadka tiez v poriadku, zrazu mi prisiel list, kde ZAMIETAJU moju ziadost o prijatie. Ked som precital tu vetu, hmmm..., ani to neviem vyjadrit taky pocit, je vo mne uplna bezmocnost. Uz skoro 10 rokov tuzim byt policajtom a teraz som k nim bol najblizsie. Ale im to moze byt ukradnute, korupcia je svina. Bohuzial ziadneho znameho nemam na policii, tak asi koli tomu zamietli ziadost. Idem pisat list na Ministerstvo vnutra a zajtra volam , preco zamietli ziadost. To clovek bez znamosti sa nema sancu dostat k policiii?? Alebo tam chcu iba supermanov???
pr157 Prislusnik PZ SR dalej len policajt by mal byt pri vstupe do statnej sluzby uplne zdravy. Pretoze prechadza systemom testov fyzickych, psychickych a vo vykone sa bude musiet spoliehat len na seba. Ked budes na skole a budu od teba vyzadovat vykony a ty im tam povies, ze mas krivy chrbat alebo alergiu na prach a ze to nemozes vykonat, tak si skoncil. Vsetko to tvoje usilie a financne prostriedky, ktore si vrazil do prijimacieho konania a neviem co este su v cudu.
Co sa tyka poruchy farbocitu, teda daltonizmu, protanopie, musis si prezriet vsetky obrazky a na zaklade tych si lekár overi, na aku farbu sa porucha viaze. Vo vseobecnosti by fsak protanopia nemala byt velkym problemom. Bol by tam problem, ak by si sa hlasil k PPU-ckarom. Tam treba 100% stav.
Dalsia nepodstatna otazka co sa tyka studia v Pezinku a "výplaty". Zalezi podla platovej triedy, do ktorej je policajt zaradeny a z tejto ciastky sa strhava 20 % z platu. Príplatok a peňažná náhrada, pre ktorých výpočet je rozhodujúca výška funkčného platu, sa vypočítavajú z takto upraveného funkčného platu. Dalej ubytovanie a stravu má policajt zabezpecenu priamo v skole a zdarma.
Na ostatne otazky neodpovedam, nakolko boli zodpovedané predchodcami na tejto stranke.
Ahojte ,vie mi niekto odpovedat na otazku ,co mam tu dole?dik
ahojte, co v tom pripade ak ma clovek slabsi farbocit??? to znamena ze nemusim precitat vsetky tie cisla z tych debilnych tabuliek???
Vie mi niekto povedať kolko dostáva mesačne študent v Pezinku a ako to je z ubytovaním a stravou.
ach do pici Co Vas vy kurvy k policii tahne menit sporak za buzerak zit jen podle rozkazu a hesel misto chlapa surovat
pre rybkaxx :www.minv.sk .Pozri sa na predchádzajuce strany,co uz velakrát tu napisali.Je tu vela ludi ktory nevedia pouzivat pocitac,internet,alebo.... .je tu vela lenivych ktory chcu sa stat policajtom?Popozerajte sa na internete pred tym ako sa pytate!V zivote nemozete vzdy cakat odpovede na vase otázky od inych!Psychotesty su nárocné,tam kto odpovie za vás?Niekedy sa sem pozriem,lebo ma zaujimaju aj ostatny ludia ako sa im podarily skusky,a stále tu niekto hluposti sa vypituje.Takyto ludia nespravia skusky!!!,no ked maju nieakeho známeho tak mozno.
Otázka pre -- Strejdo--. Po fyzických skúškách,čo nasleduje .Čo všetko tam je ,vie mi to niekto povedať,presne všetko.A k tým fyzickým môžeš mi upresniť koľko je najmenej a najviac ku každej discipline,aj čas.Diky moc
Ahoj mam otázku,kvôli bratovi,nebol na vojne lebo navštevuje alergológa ,kvôli tomu dostal modrú knižku a neviem,keď chce ísť k policií ,či sa to berie do úvahy,či má šancu alebo nie .Vopred diky za odpoveď