Policajná škola

Strejdo

Daj mi na seba mail, nech pokecame sukromne, toto uz niesu debaty, ktore by mala vydiet siroka verejnost. Respektive, napis mi na maila.

moska8

strejdo, ja som vyštudovala policajnú akadémiu, no pravdu? už by som tam ešte raz nešla. Máš pravdu, veľa ľudí nejde policajného zboru z presvedčenia. Keď som ja robila testy a pohovor, previerky, tak tam so mnou boli chalani ktorí fakt boli ...Určite poznáš keď ťa upozorňujú, že "ak vá prijmeme a máte živnosť, alebo podnikáte, tak ako policajt to už nebude možné" A si predstav, sedel vedľa mňa chala, ktorý sa opýtal: "ja mám 4 firmy, to ich mám akože teraz kvoli tomu že budem policajt predať? a nemohli by ste ma zaradiť na finančnú políciu?" čistý k...t. ja robím vyšetrovateľku, a poviem ti, neni to med lízať. Ale zase ma to baví, i keď je toho hrozne veľa. Určite sa nevzdávaj, choď si tvrdo za svojim cieľom a dosiahneš ho. I keď v tomto roku naozaj sú problémy, že berú menej ľudí, ale si myslím, že sa to zmení.

Strejdo

Že písomným "testám" zo slovenského jazyka???? To je co za slovo? No neviem neviem, zi urobis slovencinu, ked mas take slovne spojenia:))).
moska8 ine nechcem robit, citim, ze praca v policajnom zbore je moje zivotne povolanie a dostanem sa tam za kazdu cenu, len tak lahko sa nevzdam. Ale mas pravdu, v nasom state je to na hlavu postavene. Vidis, mal som najlepsie vysledky a aj napriek tomu sa tam dostal nejaky chuj, ktory ani zhyb na hrazde neurobi a o psycho uz ani nehovorim. Urcite jeden z takych aj cita tento moj prispevok, lebo takych je v PZ aaaz az. Neidu do PZ z presvedcenia, ale koli tomu, ze maju istu pracu a hlavne, ako si spomenula, policajnu uniformu a robia zo seba nieco viac. A potom to aj tak vyzera. A ze maju byt prikladom pre obcanov:)))), ked su horsi vagabundi. Ale cest vynimkam, takcyh je tiez dost v PZ.
Ine som neskusal a ani nechcem.Ked som daval ziadost na kraj, tam si nevyberas, kde chces byt zaradeny, to az po case, ked uz budes v sluzbe. Takze asi takto.

moska8

pr157 - to nebolo pre teba, bolo to ohľadne psychotestov. Ale inak enviem, či sa k tomu dostaneš, a nie je to nič ťažké, to urobí každý podľa mňa. Určiite si dajpozor na gramatiku a slovnú zásobu.

moska8

no keď tam pôjdeš, tak uvidíš, neviem, prečo by sme ti to mali povedať, ide o tvoej schopnosti, aký má význam, keď sa niekto naučí odpovede vopred, zoberú ho a potom sa z neho vykľuje nejaký magor, z kktorého si bude celé oddelenie robiť srandu, lebo kolegovia na tvoje slabostin skôr či neskôr prídu. A pokiaľ ide o to, pochybujem, že normálny policajt by to len tak hocikomu na internet poslal, myslím, že to má na háku a ten čo k tomu nemá prístup a bol na tých testoch si určite všetko nepamätá.

pr157

Ahojte chcem sa spytať k tým písomným testám zo slovenského jazyka,z čoho presne pozostáva.Bol by som rád ,keby ste mi to povedali.Vopred diky

moska8

strejdo - tak ti teda držím palce nech ti to vyjde. Vieš aké je to v našom štáte...úbohé...A stými psyhotestami dostali aj mňa - že ak máte, pošlite ich aj mne" Ja nechápem týchto ľudí, si fakt myslia že sú tam presne odpovede, šak to je na to aby zistili aký v skutočnosti ten človek je. a keď tam napíše vopred nacvičené odpovede, to je pre mňa k...t, alebo p...a. Asi takto.Teda mýtna polícia? A mimorezortné si neskúšal? Vojakov? ZVJS?? Hm? A na KR BA si čo chcel? Vyšetrovateľ? alebo iné niečo?

Strejdo

Myslis s tou mojou ziadostou? Poslal som odvolanie na generalne riaditelstvo. A pre istotu som isiel osobne do BA a dal som novu ziadost na Krajske riaditelstvo PZ, kde mi povedali, ze vstko budem musiet absolvovat este raz. VEd im hovorim, ze Mytna policia predsa patri tiez ku ministerstvu vnutra. A pracovnicka, ze to nevadiii, ze oni maju ine kriteria pri fyzickych testoch(co je blud), mne to nevadi, ved aspon urobim na plny pocet, minule mi chybali 3 body a psycho urobim na 1 ako aj pred tym.
Takze som predvolany v piatok na pohovor na kraj.

Strejdo

"ahojte, pošlite aj mne ak niekto má psychotesty na pol.do KE, dakujéém" to je co za otazka? este si mala konkretnejsie napisat, ze kde na pol. do KE, na ake oddelenie. :))) Tak to potom vyzera pri policii, ked niekto si zozenie do predu testy a poradi sa, asi ako by ich mal napisat a pritom to moze byt cisty dement. Pekne chod na psychotesty bez pripravy a pis to, aka naozaj si a ako by si zareagovala, nie pripravene odpovede.To niesu otazky typu:napiste vzorec kvadratickej rovnice, aby si nevedela na nich odpoved. Aj to by sice mal vediet priemerne vzdelany obcan. Tam mas vacsinou odpovede typu:suhlasim, nesuhlasim, alebo ano, nie.