Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Nooo veru mas pravdu. A aj tvoje prva odpoved bola zla. a ako by s odpovedala na druhu otazku??? Ved mas na vyber iba moznost ANO a moznost NIE, tam sa nemozes rozpisovat, ze si nikdy nic neukradla. ANO alebo NIE???
A na zaklade takychto otazok zistia , ci klames alebo nie. potom ti vyjde, ze mas vysoke lzi skore a skoncila si.
Strejdo, reagujem na tie tri otázky čo si napísal... 1. nič som neodcudzila ....2. ako mám odpovedať, či ma trápilo svedomie, keď som nič neodcudzila? 3. kto nikdy v živote nezaklamal, tak klame doteraz...neviem si predstaviť o čom tie testy sú, ale myslím si, že tam ide hlavne o to nezamotať sa..lebo medzi tou kopou otázok môže byť niekoľko identických a keď zistia, že raz na ne odpovedáš tak a raz tak, tak je zle
ahojte, chcel by som sa opytat, ci po absolvovani akademie policajneho zboru ma absolvent zarucene miesto u policie alebo sa o toto skola nestara a absolventi ti po skole musia davat ziadosti na riaditelstva policajneho zboru a hladat pracu?
Na infomativny pohovor ta musia pozvat zo zakona, ale neznamena, ze ta pozvu na prijimacky, moze sa stat,z e ti aj poslu papier, ze zamietaju tvoju ziadost a niesu povinni uviest ani dovod.
Co sa tyka casu, tak mozu sa ozvat po tyzdni, ale aj po mesiaci, to nikto nevie. Ale do 6tich mesiacov maju povinnost ta bud prijat, alebo zamietnut.
Prosim vas o odpoved ze ak poslem ziadost na okresne riaditelstvo pz oni mi do 30 dni odpisu ze ma pozyvaju na pohovor a potom o kolko posielaju na skusky tv a slovencinu hned na dalsi mesiac alebo aj neskor prosim vas odpiste kto uz bol
Ano ano, z osobnostnych, ale myslel som to ako celok, ze psychotesty .
Strejdo musim ta opravit, bo tie otazky co si uviedol nie su zo psychotestov ale z osobnostnych testov.
No riadne si trapny, ked nemas nic ine na praci, iba sledovat polisov, ci dodrziavaju predpisy.
Keby, ze odfotis nejakeho, ako telefonuje za volantom a ide na 50tke 90km/h, to by bola odvaha, to by som ti ani slovo nepovedal.
zuzulka, ziadne skusobne psychotesty neexistuju. A co chces vlastne skusat? Na otazky, ktore tam su, odpovedas vasinou ano, alebo nie. A neda sa absolutne nacvicit, ze na ktoru mas ako odpovedat, aby ta prijali do PZ. Odpovedat musis podla svojho presvedcenia a podla toho, aka si.
Ale tri skusobne ti tu napisem ;)
1. Odcudzili ste niekedy nieco?
2. Ak ste niekedy nieco odcudzili, mali ste vycitky svedomia?
3. Klamali ste niekedy?
No ako by si odpovedala?
No riadne si trapny, ked nemas nic ine na praci, iba sledovat polisov, ci dodrziavaju predpisy.
Keby, ze odfotis nejakeho, ako telefonuje za volantom a ide na 50tke 90km/h, to by bola odvaha, to by som ti ani slovo nepovedal.