Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Caute, ja som spravil aj psychicke aj fyzicke ale vysli mi napicu pecenove testy.... som bol z toho uplne zdrteny kedze ani nepijem ani nic.... pivo mam tak raz za mesiac a to len pol litra. Fakt nerozumiem.... zevraj to dali na komisiu ci co tak trpnem jak debil lebo urcite si budu myslet ze som ozran :(((
Nie ,fakt mne sa to podarilo vylieciť.Dal som si na všetko spraviť nové testy ,vyšla mi len na osi a včely ,ostatné alergie už nie vyšly dobré,doktor bol s toho v prdely.
No kamarade, tak povedz im, ze mas alergiu a letis. A inac vies, co sa hovori, ze z alergie sa vyliecit neda, mozes mat iba slabsie prejavy, ale stale v tebe je. Takze to, ze si nebol na vojne by si im mal nejak rozumnejsie zdovodnit a nie, ze koli alergii, inac mozes iba snivat o praci v PZ.
Hlavne ,či sa to berie do úvahy ,že som nebol na vojne ,kvôli alergii.A to tam im nedávam zdravotnú kartu.Čo oni nepridu pri prehliadke to má netrápi.Alergiu na prach a ostatné voloviny som prekonal ,vyliečil.Hlavne som alergický na osí a včelí jed ,preto pri sebe nosím injekciu ,pri potrebe.To by mi až tak nemalo vadiť.dik
Geronimo, no uvidime, co poriesim. V kazdom pripade sa len tak lahko nevzdam. Prave som vytlacil odvolanie a hned zajtra ho poslem generalnemu riaditelovi PZ a ministrovi vnutra.
SURNE - Ak sa uz dostanes do skoly, Pezinok abo Kosice, tak vyucba je od Pondelka do Piatka, ako na klasickej skole..... Takze vikendy sa mozes venovat frajerke ;)
SURNE - Ak sa uz dostanes do skoly, Pezinok abo Kosice, tak vyucba je od Pondelka do Piatka, ako na klasickej skole..... Takze vikendy sa mozes venovat frajerke ;)
Ahojte, mam otazku. Ked sa dostanem cez skusky a pod.... no a uz budem chodit do PZ napr. v Pezinku ako casto budem mat volno lebo nesom z blavy ani okolia tak ci budem za ten polrok stihat aj navstevovat frajerku co zije na opacnej casti slovenska (cez vikendy aspon)dakujem moc za odpoved!
Strejdo..... ako to napisat, je mi luto, ze Ti to nevyslo!!!
PZ nie je povinny Ti dat vysvetlenie z akeho dovodu Ti zamietli ziadost aj napriek uspesne absolvovanym skuskam...
Bohuzel, ludia, ktori na to maju "gule" tak tych neprijmu, no ti, co maju oteckov a kamaratov, ti prejdu... a pak sa cudujeme, ze preco maju ludia o policajtoch take zle mienky....
Ale skus sa ozvat, mozno s Tebou nieco poriesia, drzim palce ... ;)
mam jednu otazku.... ked sa uchadza niekto v odbore kriminalistika/forezne discipliny, este stale su povinne aj fyz. testy? Zaujimalo by ma aj v com spocivaju psych. testy... nechcem konkretne... ale chcem vediet, ake ulohy priblizne su...