Policajná škola

Panačik

Študenti akademie su len študenti, nemaju ziadne s tych veci co spomínaš.
Ked ale studujes strednu policajnu tak ide ti cca. 70% platu.

Aspon ja mam tieto info.

PS: Ked skoncis APZ v BA tak si miesto v PZ musis hladat sam.

Panačik

Otazok tam budeš mat vyše 450 a ked budeš nat každou takto rozmyšlať tak vedz že osobnostne testy nespravis.
Osobnostne testy su zalozene na tom aby zistili tvoju krivku klamstva.
Tam nemozes rozmyslat nad odpovedou, hned napises co ta prve napadne a ides dom!

Strejdo

Aaaj najvacsi krestan nieco ukradol, odcudzil (nazvi to ako chces), ci uz iba zo srandy, alebo vazne. Treba tam dat ANO, na druhu otazku tiez ANO a na tretiu tiez ANO. Ale to je iba zanedbatelny pocet otazok oproti ostatnym. Ale tieto su dolezite, lebo , ked das inu odpoved, tak... koncis.

vendie

nehovorím o sebe :) viem, že som určite potiahla aspoň sestre cukrík keď som bola malá, ale deti sú také..to proste neznamená, že to budú robiť aj v dospelosti..a sú napr silne nábožensky založené rodiny kde sa nájdu ľudia čo proste neukradli naozaj nič...tak potom prečo sa majú priznávať k niečomu, čo neurobili? ...no ale dobre nejdem filozofovať, asi príliš premýšľam nad tým :D ale spať nejdem heh

Strejdo

Co ak si nic neukradla??? Vies to zarucit na 100 percent? Ved to ma clovek geneticky v sebe zakodovane. Len tam napis Ano a na ruhu tiez a nefilozofuj tolko okolo toho a bez do postele, je vela hodin.

Strejdo

no ved sama sa nad tym zamysli. Prva odpoved musi byt ano, ze si niekedy nieco ukradla, keby aj spndik, proste hocico, ale ukradla sa. A druha otazka, hmm, tak keby si odpovedala, ze ta to netrapilo, tak by usudili, ze si to robila cisto za umyslom privlastnenia si niecoho a urobila by si to znovu, co uz nieje dobree. Ked odpoviem, ze ta to mrzelo, tak je tuisty naznak, ze to neurobis.Ale to je len par otazok na zaklade ktorych zistia, ci sa hodis k posisom alebo nie.

vendie

Strejdo, a prečo bola tá odpoveď zlá? kto mi dokáže, že som skutočne neukradla v živote ani cukrík? ja viem, že takmer každý ukradol aspoň blbosť svojmu súrodencovi alebo rodičom, maličkosť ako ten cukrík alebo cigareta, ale sú výnimky...a viem, že tá otázka si žiada odpoveď ÁNO..lebo potom druhá otázka už ráta vlastne len s odpoveďou ÁNO...keď sa pýtajú či ťa to trápilo...ale čo ak som skutočne nič neukradla?

vendie

a keď som ukradla otcovi cigaretu a netrápilo ma svedomie tak čo? akú výpovednú hodnotu to o mne bude mať? čo vlastne chcú dostať? akú odpoveď? v čom je iné keď poviem ukradla som a netrápilo ma to a keď poviem ukradla som a trápilo ma to?

vendie

alebo neviem...ak sa pýtajú aj na také odcudzenie ako že som ocovi potiahla cigu (som nefajčiar, to je len príklad), tak sa dá povedať, že áno...ale keď napíšem, že áno, tak si to môžu vysvetliť aj ako krádež veľkého formátu za ktorú som nebola trestaná napr z dôvodu, že mi to nezistili...takže nie je krádež ako krádež a keď raz napíšem ako odpoveď áno, tak to môže v tých testoch dosť uškodiť...aj keď to bola povedzme len tá ocova ciga..pretože áno môže znamenať aj to, že to bolo niečo oveľa cennejšie...