Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Si pekne precitaj tuto diskusiu a najdes vsetko, konkretne na strane 4 mas kriteria na fyzicke testy. Ved predsa nebudeme dookola omielat to iste, co tu uz bolo spomenute, zapoj trochu aj hlavu a strav trochu casu hladanim a nielen, ze hodis otazku a cakas na odpoved.
pre poliš
ak bude tvoj priateľ dochádzať, nebude mať nárok na preplácanie akýchkoľvek vádavkov na dopravu. Ubytovanie a strava je tam zdarma a bude dostávať funkčný plat, takže bude mať z čoho uhrádzať cestovné náklady.
Ak tvoj priatel nastupuje do skoly, preco sa uz nespyta priamo tam? :)
Dobrý deň! chcela by som sa spýtať ak môj priateľ nastupuje do policajnej školy v Pezinku a nechce tam ostať bývať ale každodenne dochádzať či cesta mu bude aspoň z časti preplácaná namiesto nákladov čo by boli za neho platené za ubytovanie a stravu ako som sa dočítala to je poskytované počas toho pol roka zadarmo. ďakujem za odpoveď
prco - tak ja som tam študovala, ale nie bezpečnostný manažment. Teraz sa mi zdá, že už to nie je to, čo to bývalo. My sme mávali povinné streľby, boli sme 2 dni na cvičení na tureckom vrchu, tam sa strielalo. predmety boli tiež zaujímavé, i keď teórie je dosť a prax je o dooosť iná.Ja osobne by som tam išla študovať už iba ako policajt, nie ako civil, lebo ich tam úplne inak berú. A po skončení akadémie ako civil si nájdeš robotu veľmi ťažko.A môže sa ti stať, že počas štúdia si uvedomíš že to nie je pre teba a keď skončíš APZ a nebudeš chcieť ísť k polícii, tak zabudni na dobrú prácu, lebo keď povieš v súkromnou sektore že máš akadémiu, tak ti bude akurát tak na nič. S paltenímnevie ako to je, ja som si štúdium neplatila. Ale toľko asi, že ak študuješ ako civil, tak tiež neplatíš, a keď ako policajt, tak sa musíš zaviazať u polície na 12 rokov. teraz je to možno viac, neviem, aj som skončila už dávnejšie. Ak by si odišiel do civilu a si policajt, tak si štúdium musíš zapaltiť.
CAUTE LUDIA CO CHCETE IST K POLICII
GRATULUJEM TYM LUDOM CO SA TAM DOSTALI AJ BEZ ZNAMOSTI HOC JE TO SKORO NEMOZNE ALE AJ TAK GRATULUJEM LUDIA CO MAJU ZNAMOSTI SA TAM DOSTAVAJU LAHKO A TY CO NEMAJU NIKOHO CO BY ICH TAM POSUNUL SU OBOZNAMENY ZE NEMAJU PRE NICH MIESTO SKUSAL SOM TO UZ DOST KRAT ALE STALE JE TO O TOM ISTOM NENI MIESTO PRE VASE ZARADENIE
takže pozrel som si VS policajného zboru v BA a mám fakt veľký záujem sa tam dostať, ale či je to aj reálne?
poprosil by som, ak má niekto nejaké informácie o tejto VS, tak napíšte.
skúšky, štúdium, platba...dik
Caute,chcem sa spýtať o čo vlastne ide na VS bezpečnostny manažment?
Budem policajtom alebo....?
teraz študujem na OA....
na akú školu potom mám ísť, ak chcem byť štátny policajt?
Vďaka.