Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

aBandika

Strejdo do toho! Inác ja uz len niekedy sa sem pozriem,lebo ako si aj Ty pysal su tu otázky na ktoré uz odpevedalo 1000 ludi 1000 krát.Uz toho mám dost.Caute...

Strejdo

No myslim,ze aj opravnene kritizujem, ale to ty nepochopis. Lenze dnesna dospievajuca populacia je velmi pohodlna, ona by chcela, aby sa jej vsetko na podnose donieslo, rovno pred nos. Keby si ti, ktori kladu tie primitivne otazky, precitali kompletne tuto temu a vsetky prispevky, tak by uz nemali ziadne priblble otazky a prinajlepsom by sa mohlo stat, ze sami by zacali radit. Dokonca aj ja som si precital kompltne vsetky prispevky,len tak pre zaujimavostm aj ked som neporeboval ziadnu odpoved.

Aky som skvely, to som nikde nepisal, to je len vyplod tvojej fantazie, len som napisal, ako som dopadol na previerkach. A za to sa mam hambit, ze som mal vynikajuce vysledky? Pripada mi to, ako keby si iba zavidela. Snad sa nebudem chvalit s tym, ze som sa od strachu ako maly postal, ked ma prichytil majitel na strome, ako som mu kradol ceresne a nestihol som preskocit plot.

A majster sveta sice niesom, ale majstrom Slovenska hej, dokonca 4nasobny. Ved sa trochu este povychvalujem, aby si sa utvrdila v mienke aku o mne mas. Joj a aby som nezabudol, bol som aj osmi na ME. ;)

Tak a hladaj pravopisne chyby, tesim sa na tvoj dalsi plnohodnotny prispevok .

Inac pekny vecer vsetkym prajem, aj tebe moja.

pre strejda

chvíľu som mala pocit,že si celkom ok,ale to tvoje neustále vyvyšovanie sa nad iných,aký si len skvelý a predsa ťa nezobrali a neustále napádanie každého,kto tu položí nejakú otázku,ktorú ty považuješ za primitívnu a ohováraš to tu,ako keby si bol majster sveta,ktorý vie všetko,všade bol a všetko videl

obusok

borci, drzme sa vlakna.
Tanyy - nie kazdy sa trepe do BA,aj keby len tam sa mal dostat do PZ, ver mi. Ak chces poradit s miestom, 100% bude posilnena hliadka na KE Lunik IX, a Jasov osada. Mas sancu.
Strejdo - drzim palce na pondelok. V PZ treba ludi co dobehu chuliganov aj na nohach, nielen na aute.
Nevie niekto nahodou termin najblizsich skusok pre KE ? vdaka.

Strejdo

Hm, aj majster tesar sa niekedy utne :).
Este mas nejake chibi, ked tak sledujes moje pryspevki??? Daj dalej, lebo ked som urobyl iba tieto dve, tak to nestaci na to, abi som nevihovel.

pre strejda

strejdo:
akože sa tu dušuješ,keď niekto spraví gramatickú chybu,že nepatrí do PZ a ani neurobí diktát,ale keď vidím tvoj pravopis...uvádzam príklad tvojho "úžasného pravopisu " vydeli,mysi(zachodovej)....bože môj a ty ako chceš urobiť diktát???

Strejdo

Do BA na krajm jedine v Bratislave chcem robit. Zaradenie to radej nebudem pisat verejne. A fyzicky? Taaak budem sa snazit ist na 60 bdov.

ddm

strejdo.... budem asi pomahat pri prijimackach..... uvidime co to bude..:-)
a s telesnou si ako na tom?? a kde si posielal ziadost??kde budes zaradeny??