Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Strejdo...: no jasnacka ze to pre tie baby si mal take dobre vysledky...:-))
:) dik. Plavanie som mal az nakoniec. Telocvikari uplne v pohodeee, aaach, hlavne tie policajtky, asi zato som mal take vykony:)))
Ale ked sme behali 12 minutovku, tak nas kontrolovali , ci si neskracujeme, bolo tam na kope asi 10 policajtov a z nich ten najmensi, najsuchsi nam hovori: Jeeeb na to, aj tak neurobis slovencinu. Trapko :)
Strejdo: waw,,,no tak tvoje vysledky na fyz. su fakt super.ti dali nejake staastne cislo...co.?:-DD..a bol si najkor plavat?ci v telocvicni.?aky boli telocvikari?? dalo sa ?
Gratulujem...
jejzes presne tak ako si napisal.
jejzes5 : sadnes na zinienku, nohy pokrcit do praveho uhla (aspon myslim) policajt Ti ich pridrzi a Ty sa pustis do toho ... najprv si cvicne skusis, jeden-dva brusaky, ci Ti nic neprekaza, ci Ta dobre drzi a pak na cas zacnes ... v spodnej casti by si sa mal aspon lopatkami dotykat o zinienku, a v hornej pravy laket dotknut o lave koleno. Ine casti nepouzivat, bo nerataju za spravny cvik
Ahojte, chcel by som sa vas spytat(asi tych co uz boli na fyzickych testoch), mozno asi blbu otazku, tyka sa to fyzickych testov, konkretne brusakov. Robia sa normalne na zinienke, a drzi mi niekto nohy? A ide laket na koleno? vdaka za odpovede . . .
Strejdo pod niekedy na skype:)
To vraveli aj nam ... ale to zas neni problem :) Okrem toho behu na 4x10 m nebol problem zistit vysledky...
Bo brusaky vie, zhyby vie, skok do dialky tak isto sa dal pocut, ked to diktovali, beh na 12 min nam tiez povedali na mieste, a plavanie tak isto povedali ...
Strejdo, tak snad Ti to vyjde ;)
Pre Strejdo: Strejdo vyzerá že si fakt dobrý v telesnej. Len nechápem ako vieš tak presné časy a dĺžky, keď ja som bol na skúškach 1.10.09 a časy ktoré sme dosiahli nechceli povedať nikomu... Hneď na začiatku nás upozornili že nám nič nepovedia.