Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
predam testy na prijimacky na APZ.v pripade zaujmu piste na mail: vcielka001@azet.sk
ach jo, tak dneska som obdrzal telefonat od policie, zial nie su volne miesta... takze s mojim snom musim este pockat :(
pepo8676, ked si vedel na to odpoved, tak naco sa pytas sprostosti? Keby si trochu zapojil aj rozum, tak by si sa sam dovtipil, ze musis zvladnut vsetky discipliny.
A ked Strejda nepoznas, tak nehlasaj taketo smiesne vyroky. Drzo komunikuje iba s takymi primitivmi, ako si ty, ktori si inu debatu nezasluzia.
Strejdo,ty si fakt inteligent,ako diskutovat s tebou na internetovom fore to je fakt zbytocne...nemas uroven chlapce,sa nauc spravat,aj dnes som stretol takeho drzeho policajta,aky by bol aj z teba,ale dufam,ze ti to nevyjde...a Geronim:dik za troska ustretoveho pristupu,ale toto vsetko uz davno viem,takze ziadna novinka,len na nejakom starsom fore som sa docital,ze aj neplavec ma sancu,ale to bola asi somarina...
Strejdo, ale budme trocha ustretovy voci pepovi8676 !!!
pepo8676 : Dostanes sa aj Ty na prijmacky !!!! Bez problemov ... Nik nezistuje ci vies plavat abo nie, ani nikomu sa s tym nemusis zdoverovat, ani ujovi Packovi nemusis kvoli tomu volat! Lenze podmienka pre uspesne absolvovanie skusok z telesnej je : Absolvovat a spravit KAZDU disciplinu aspon na 1 bod !
Cize ak si borec v 5 disciplinach a nedokazes sa clapkat v bazene 5 min a pri tom preclapkat 100m, tak .... tak chod kludne skusit, ale bude to zabity den, bo nemas sancu prejst ...
Prepac, ale dovol mi sa zasmiat :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Nenechadzam slusnu odpoved na tvoju otazku.
Ale skus zavolat prezidentovi PZ, snad ti udeli vynimku ;)
na prijimacky sa dostanu iba plavci,alebo aj neplavec ma sancu,da sa plavanie nejako obist?
V ziadnom pripade nevolam ja, ze ako som dopadol, ale oni ti zavolaju, sice ti nebudu hovorit vysledky, proste budu ti volat iba koli tomu, ze si s tebou dohodnu termin psychotestov.
V pripade, ze si nevyhovel, nezvyknu volat, len ti poslu zamietavu odpoved.
Cakas ze Ti niekto zavola domov a povie ako si skoncil ????
Nevraveli Vam, ze po tyzdni si mate zavolat na PZ kde sa hlasite, abo zajst osobne a tam Vam povedia vysledok ... ak ste postupili, tak si s Vami dohodnu termin psychotestov, a ak nie ... tak Vas vyprevadia z kadial ste prisli ...
cavte mate uz niekto vysleky z 12.10.v pezinku? dik