Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
ahojte
rozmyslam o vysokej škole APZ.ale tu ste niektory pisali že ak ukončím tuto školu si musim hladat zamestnanie sam.tak vlastne aké budem mat ukoncene vzdelanie?budem policajt či nie?
ivaa, to čo bola za otázka???? To nič iné ako KR PZ neexistuje? Alebo skôr sa mi zdá že si to niekde začula a nevieš sa zorientovať...
stanii, pochybujem že by sa ti ozvali, ako už tu písal strejdo, tak ak yb o teba mali záujem, tak ti už na úvodnom pohovore povedia, kedy sú previerky arovno sa ťa opýtajú ktorý z ponúkaných termínov ti vyhovuje. Bohužiaľ práve teraz je v zbore situácia, kedy o nových nie je veľký záujem.
zdravim lidicky. chcel som sa spytať ci na ziadost do PZ daju vediet lebo uz cakam 3 tyzdne a stale nic
Ahojte, ide niekto z TT na skúšky 12.10.09 do PK??ja idem, mohli by sme ísť poprípade spolu...
To je link na chat na skype. Dobre by bolo, keby sa zapojilo co najviac ludi.
Inac, ja som bol na informativnom v BA, ved pokecame na skype.
mischelle7: No predpokladam ze sancu mas 0%, keby ze maju o teba zaujem tak ti povedia hned kedy mas testy. Je to tvrda realita, treba sa s tym zmierit. :-(
Strejdo: No potesil by ten chat, aspon by som bol v centre diania :-D
PS: Teraz som posielal ziadost do BA na KR, tak som strasne zvedavy ako dopadne. Bol tam teraz niekto na informativnom pohovore? Zaujimalo by ma, ci maju daco volne.
To akože fakt nemám šancu keď sa neozvali do dvoch týždňov?
Mam pre vas jeden navrh, ti, ktori by radi isli k PZ. Predpokladam, ze vacsina z vas vie co je skype a aj ho pouziva. Vytvoril by som taky spolocny chat s nazvom PRIJIMACKY DO PZ, kde si mozme vymienat skusenosti, klast otazky, zoznamovat sa, atd. atd. Mate zaujem?