Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
No keby mali vazny zaujem, tak ta rovno na pohovore volaju aj na fyzicke testy a slovencinu, alebo ti do cca. dvoch tyzdnov zavolaju, kedy su previerky. Tak to vyzera, ze ti pride domov iba obalka so zamietavou odpovedou. :(, ale nezufaj, mozno motyka vystreli a zavolaju ti.
Keď som bola na pohovor k pz O3.O9. do koľkých dní sa mi asi ozvú? Ešte stále nič :(
387sniper@azet.sk
387sniper ides 12.10.do Pezinku? napisal by si mi prosim ta tvoj mail a vedel poradit...aj ja nad tym rozmyslam...diky zatim:)
Ahoj...to by aj mna zaujimalo:)...nejaki chlapci by sa mohli vyjadrit a poradit:)
Preeesne tak Geronimo, trafil si klinec po hlavicke. Jedno bez druheho neide. A tak je to aj pri psychotestoch, v jednej oblasti mozes vynikat, v druhej zase byt podpriemerny, tak vysledok sa ti spriemeruje. Takze VSETKO je najpodstatnejsie.
Podla mna kombinacia vsetkych troch :D
Osobne som videl, ako sa chalani odpalili na 12minutovke a o 10 min skocili do bazena, no uz ich z neho vytahovali, bo jednak neboli pripraveny, jednak uz nemali kondicky a co hlavne, nerozlozili si sily na cele skusky ...
:))) Dobrym sposobom ides na mna, aby som ti prezradil, co je dolezite, bude z teba dobry policajt. Len chcem aby si trochu zapojil zavity a sam na to prisiel. Rovnaka odpoved, ako v tvojom pripade je aj v tomto priklade, ktory ti uvediem: Co je najpodstatnejsie pre zabehnutie 2900m za 12min.?
1. Spravna technika behu?
2. Dlhodoba fyzicka priprava?
3. Spravne rozlozenie sil v jednotlivych kolach?
Strejdo, co si nastvany ze nemas konexie?? ved ty ked si mal jednotku z psycho testov, co vraj je priam nemozne...tak by si to mohol vediet..
Ako zajtra? Hned pis, nemame uz vela casu do prijimaciek, teraz je kazda minuta dolezita ;) Ja nepotrebujem nic, len tebe som chcel poradit, ako na to plavanie, ked sa toho obavas. Tak pis cim skor. Tu mas aj moje icq, to bude rychlejsia komunikacia- 304683499