Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Diky :) tak posnazime sa dosiahnut co najlepsie vysledky.
strejdo, lipanek .... drzim palce... zvladnete to....
O 7:30, ulica Fajgalska 2, Pezinok. Dones si so sebou cvicebny ubor, plavky, uterak, pero.
Eeej, ale "fajne" sa nam bude behat teraz ked sa ochladilo, sa budeme klepotat riadne.
Caute.Chcel som sa spytat na toho 12.10.
Tiez idem na fyzicke testy ale stratil som papier na ktorom som mal napisany cas o kolkej tam mam byt.
Moze to sem niekto hodit ?
tanyyy, to ako si dovolis o moske8 takto rozpravat, ty saso? Ked vies, co chces robit a vies, preco si to tam chces dat, tak si aj zisti ci tam beru.
Vyslovujes zavery, aj napriek tomu, ze nemas ani najmensiu sajnu, ci su pravdive. Takyych policajtov nam teda treba. Teba by som dal akurat zachodove mysi cistit na KRPZ v BA, tam si mozes urobit zaver este pred tym, ako sa pozries do mysi, ci bude osrata alebo nie.
moska8...ty si jaký jeblý či jeblá...? ja viem čo chcem robiť....a viem proč si to tam chcem dať...a viem...len sa pýtam či tam je volné...ano...tak neodpovedajj od veci....do bratislavy sa trepú všetci asi preto lebo tam je najväčšia šanca...ale ty o tom asi nevieš...trapko
Ach joj!Máte naivné predstavy o vyšetrovaní. Všetko je inak ako si myslíte. Dnes sa vyšetruje len od stola. Bohužial....
no len sa všetci trepte do tej bratislavy. A máš vôbec predstavu čo chceš robiť? Toto zbožňujem - chcem si podať žiadosť na KR PZ do Blavy. Jak by nič iné neexistovalo. No berú aj neberú, ale skôr je to slabota.
caute....neviete ako to teraz vyzerá v bratislave na KRPZ....či tam aj berú...? bo si tam chcem poslať žiadosť...
Tak na Akadémiu PZ sa ako civil dostaneš veľmi ťažko, je tam obrovský nával a berú iba 65 denných študentov. Na externé sa dostaneš ako policajt, vojak, príslušník ZVJS, zjednodušene buď ako policajt alebo príslušník mimorezortných služieb.No ak chceš denne študovať ako policajt, podľa nového nariade nia musíš byť v PZ minimálne 6 rokov, aby si mohol ísť na akadémiu.Ak skonšíš akadémiu ako policajt, môžeš sA vrátiť na útvar kde si bol, alebo si nájsť sám robotu. Ak skončíš ako civil, tak si môžeš dať žiadosť do PZ, možno ťa prijmú, možno nie, ale robotu si musíš hľadať sám. Ak si ale nenájdeš prácu v PZ, bude ti tá škola vo väčšine prípadov nanič, i keď titul pred menom mať budeš. Takže predpokladám, že nie si policajt, tak máš dve možnosti - dať si žiadosť do PZ, čo je v terajšej situácii všelijaké, lebo veľa žiadostí sa zamieta, ak ťa zoberú, tak pojdeš do školy a odtiaľ poputuješ pravdepodobne na niektoré obvodné oddelenie, druhá možnosť - šprtať na príjimačky na APZ a modliť sa nech ťa vezmú. Ale dobrá rada - ja by som tam ako civil nešla.