Policajná škola

Strejdo

Tak to pochybujem, ze niekto pisal aj nieco ine. Toto by mohli aj prilozit k pschologickemu vysetreniu.
A co sa tyka tych bodov, velmi rad za teba pojdem na fyzicke testy ;), len si zmen fotku v obcanaku ;)

obusok

Dik. No skoda, ze ti nepovedali, ze staci aj polovica toho co si dal :) Mohol si byt skorej doma.
Ked budem mat malo bodov, poviem,ze ty si mal o polovicu viac, tak nech to daju do kopy.
Myslis, ze pisal niekto aj inu temu ako c.2 ?

Strejdo

Zacali sme o pol osmej a odchadzali o 15:00. Najprv mse robili fyzicke, ale dost nas bolo, takze koli tomu asi tak dlho. Na slohovu pracu mas pol hodinu.
Moje vysledky? No tak dobre teda:
1. zhyby 15
2. brušáky 88
3. skok do diaľky 2,65m
4. člnkový beh 4x10m 8,8s.
5. 12 minútovka 2850m
6. plávanie 100m 1:24min.

obusok

Vdaka za info Strejdo. Ako to prebiehalo casovo? Kolko je na Sj a fyzicke ? Ak budes mat cas, kludne tu pukni cisla ake si dal. Mna to zaujima, a okrem tanyyho urcite aj ostatnych :)

Strejdo

Taaak a mame po fyzickych testoch a sl. jazykum bolo nas vyse 200. O fyzickych nech sa vyjadri niekto iny, mne sa nechce, lebo co som tam videl to bola hanba, aki "machri" sa znazia dostat do PZ, co ich musia so zachrannym kolesom vytahovat z vody, alebo taky, co ani zhyb na hrazde neurobia.

Iba dam temy, ake boli na SLJ:
1. Moja letna dovolenka
2. Preco sa chcem stat policajtom
3. Mesto, v ktorom zijem

moska8

tanyyy, vieš čo chceš robiť??? tak nač sa pýtaš ako to tam vyzerá? Si naštuduj organizáciu PZ, zisti si ako to na KR PZ vyzerá a potom tu píš či som jeblá...ok? Nepoznám ťa, no mám pocit že vieš hovno o policjnej robote, spoliehaš sa na to že šak keď ma zoberú, tak sa naučím....asi tak. Nemám odpovedať? Tak načo si sa pýtal? Keby ti odpovedal akýkoľvek iný policajt, napísal by ti to isté, lebo civili a ľudia čo s sa v tom nevyznajú nemajú o organizácii, voľných miestach a o "tom ako to tam vyzerá na KR PZ BA" vôbec predstavu.
P. S. Strejdo, dik.

polis007

Ty kks to budeme behat aj ked liat bude ako dnes cely den???

Inac Strejdo zajtra sa vidime, sice neviem ako vyzeras, ale urcite ta spoznam podla vymakaneho tela ked si spominal ake si mal vysledky na prijimackach pred dvoma mesiacmi. Ked ma obehnes o kolo , tak ti zaviazem snurky :))))

tak nam drzte prsty.

horso

no v podstate suhlasim s prispevkom, ktory je napisany pre strejda...
Tiez ti strejdo drzim palce, ale myslim, ze tato diskusia tu ma ludom pomahat ziskavat informacie, no ked tu niekto polozi aj ked primitivnu otazku, tak caka pomoc od inych, no ty ked mu na tu otazku odpovies povysenecky alebo ako, ze nech si to najde v starsich prispevkoch, ono to je sice pravda, ale aj nie, je no na dlho...
inak drzim ti palce zajtra, nech sa ti splni sen. Mozno sa splni aj mne niekedy:)