Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Nieee, sak nervy mam uz :))). Ani tebe nevolali?
Caute!Volali uz niekoho?Strejdo uz vies nieco?:)
pre Geronimo9632, presne tak, ale pol roka je dlho, v januari posielam zas...:)
Na drvivu vacsinu otazok tu uz padli odpovede, no mam slabu chvilku, tak odpisem aj teraz . . .
lubenoxxx : 1. Ziadost sa nedava do Pezinku, ale na ORPZ or KRPZ daneho kraja 2. Link k stiahnutiu som sem uz dal, najdes ho, len staci prelistovat 3. Dostuduj znalosti SJ (nic v zlom)
djfraja : bohuzel chlape, nevyslo Ti to ... ale myslim, ze o pol roka mozes znova podat ziadost, nie ? :)
Na drvivu vacsinu otazok tu uz padli odpovede, no mam slabu chvilku, tak odpisem aj teraz . . .
lubenoxxx : 1. Ziadost sa nedava do Pezinku, ale na ORPZ or KRPZ daneho kraja 2. Link k stiahnutiu som sem uz dal, najdes ho, len staci prelistovat 3. Dostuduj znalosti SJ (nic v zlom)
djfraja : bohuzel chlape, nevyslo Ti to ... ale myslim, ze o pol roka mozes znova podat ziadost, nie ? :)
27
Strejdo: ake cislo si mal na prijimackach??na telesnej?
caute ludkovia chcel bi som vediet ako ma vyzerat ziadost na pol skolu v Pezinku,bo som pocul ze ked to neni umelecky napisane tak sa neobtazuje ani citat!a tie fyzicke testy daju sa zvladnut a musim robit vsetky disc.?neviem dost dobre plavat!napistea poradte mi niekdo na moj meil diky moc!
ideme na icq radsej :P
djfraja, aaach to mi je luto. A bol si aj na pohovore, ci len ti volali,ze nic z toho?