Policajná škola

superfortres

pre jurii68. To je aj tak jedno či príde zajtra, alebo o týždeň, no do 1.4. aj tak nestihneme ísť do školy

jurii68

ahoj. newiete mi niekto povedat ked som spravil fyzicke kedy mi pride pozvanka na psycho? do kolko dni asi?? diki

cuculik

No k tomu sa na JOJke vyjdroval aj Packa, ( ako to nespackat ), vraj ak je to mierna alergia nevidi problem , ale vzdy to zalezi na posudkovom lekarovi!!! Ked som bola na pohovore , uviedli priklad: predstavte si, ze policajt nahana zlocinca, zrazu pride do styku s alergenom a bum, ma oci plne slz, kycha.... jednoducho sa zrazu venuje inej cinnosti nez tomu zlozincovi.... takze , ked som bola ja na pohovore bolo jasne povedane, ze ziadne alergie....

forest24

Pocul som, ze ten kto ma hocijaku alergiu (ci uz je to na prach alebo na jedlo apod.) nemoze ist k policii lebo nie je "uplne" zdravy. Je to pravda? Ma s tym niekto nejake skusenosti? Dakujem za reakcie.

Strejdo1

Skús napísať Packovi, ten ti to možno vysvetlí. Ako ako mi povedal môj teraz už kolega policajt: Všetko, čo je v normálnom živote logické, je pri polícii nelogické a naopak. Táák sa nečuduj :D.

superfortres

Len na tých skúškach nás bolo cca 130. Tak potom načo nás pozvali na skúšky 1.3. a nepozvali radšej na 1.5., alebo 1.6., keď to nestihnú do apríla spracovať?

Strejdo

superfortres. Ano tri mesiace ti platii, ale to znamena, ze keby ti teraz zamietli a podas si novu ziadost. Ak si ju stihnes podat do troch mesiacov od vykonavania fyzickych previerok, tak nemusis ist na nich znovu.
Dalsi termin nastupu bude pravdepodobne 1.8.2010.