Policajná škola

kvetka741

Strejdo....no dakujem ti teda pekne....aspon sa teda nemusím báť, akože ja som raz už na informatívnom pohovore bola, a tam nám len oznámili, že našu žiadosť zamietli....ja len dúfam, že tento krát to nebude to isté. :-)

Strejdo1

hasan234 :DDD, aajaj, čo si tam popísal ??? Pošli mi tú tvoju žiadosť na mail biker.sk@pobox.sk . Prerobím ti ju.

kvetka, nič sa nebooooj, z informatívneho pohovoru nemusíš mať žiadny strach, vlastne by sa to slovom pohovor ani nemalo označovať, pretože ty tam nič nehovoríš, iba počúvaš, podpíšeš nejaké papiere a ideš domov. Bude vás tam naraz cca. 20 kúskov, možno viac. Ale jedna rada, vymeňte si medzi sebou telefónne čísla, aby ste sa mohli navzájom informovať, ako kto pokračuje v previerkach.

kvetka741

pre strejdo,. išla by som rada, ale bohužial nemám skype, zajtra idem na pohovor...tak mi prosím ťa aspon stručne napíš ako to asi prebieha, bo som z toho dosť nervozna....moooc ti dakujem...

kvetka741

pre strejdo,. išla by som rada, ale bohužial nemám skype, zajtra idem na pohovor...tak mi prosím ťa aspon stručne napíš ako to asi prebieha, bo som z toho dosť nervozna....moooc ti dakujem...

hasan234

mohol by mi niekto pls poslat nejaky vzor ako by mala vyzerat ziadost o prijatie do sluzobneho pomeru bo mi to dali prerobit a som s toho na prasky bo som to zbachal na zaklade nejakej asi somariny z netu

Strejdo1

Pod na skype, tam ti vsetko vysvetlim. Tu sa mi nechce pisat, lebo to tu uz bolo niekolko krat rozoberane a aspon urychlime komunikaciu. streki1 je moj skype.

kvetka741

Strejdo,prosím ťa v utorok idem na informatívny pohovor, vieš mi povedať ako to asi prebieha, čo sa tam pýtajú: dakujem...

Strejdo

To sú ale nervy, že? O týždeň a pol tu máme apríl a telefónát nikde. No tento týždeň už musia volať, pretože ak budete príslušníkmi PZ, budete nimi od 1.4. a to už musíte mať dovtedy podpísanú služobnú prísahu a dostanete služobné preukazy.