Policajná škola

cuculik

Precitala som si pekne celu historii tejto temy a musim povedat, ze aj ja som uz len cakatelkou na "onen telefonat" vsetko uz mam uspesne za sebou a dufam, ze ta sprava bude pozitivna. Aj ja som pocula , ze by prijimanie novych malo byt k 1.4

Strejdo

idemenato, no ked mas uz vsetko za sebou, tak uz len cakaj na telefonat. Ale oni stale volaju na poslednu chvilu. Takze bud trpezlivy, nenervac sa zbytocne, lebo sa mozes zblaznit pokym ti daju vediet, moze sa stat, ze ti zavolaju tyzden pred nastupom. Tolko uz vydrziis ;)

idemenato

caka niekto na odpoved od PZ či nastupi alebo nie?...mal by som 1. apríla..ale zatial mi volali ze si to kompletizuju a pýtali sa ma par otazok..ze budem vyrozumený v priebehu mesiaca...STREJDO od kedy vies ze nastupujes? inak som z NR..

Strejdo

V pohodeee forest, ked viem, tak poradim.
Inac, niektori tu pisete : "ide niekto na prijimacky vtedy a vtedy?", ale ked uz mate po prijimackahc, taaak nikto sa nepochvali ako bolo, ci ste z toho taki deprimovani?

Strejdo

Najprv si vybav obciansky s novym bydliskom, pretoze ked uvidia, ze byvas v Nitre a ziadas v BA, tak ti napisu, ze tvoju ziadost odstupuju do Nitry, ale zamietnu.
Takze po 1. zmena trvaleho bydliska. Ak este nemas vybavene trvale bydlisko v BA, tak napis do ziadosti dovod, preco davas ziadost do BA- napriklad, ze sa stahujes do BA.
2. Testy ti budu platit (kdekolvek na Slovensku), ale musis si podat novu ziadost do BA a v nej napisat, ze mas uspesne absolvovane previerky a uved aj datum kedy a kde si ich absolvoval. Oni si potom tvoj spis vyziadaju z Nitry. Fyzicke testy a slovensky jazyk ti platia 3 mesiace, psychotesty polroka. Tie tri mesiace znamena den kedy si ich vykonaval, ku dnu podania novej ziadosti.

forest24

Mate niekto skusenosti s prenesenim ziadosti k PZ z jedneho krajskeho mesta do druheho napr. z Nitry do Bratislavy? Alebo si treba podat este raz ziadost do BA a uznaju mi jednotlive spravene testy? Ostava mi este lekarska prehliadka, ale zmenili sa mi rodinne pomery, tak budem byvat v BA. Dakujem za postrehy.

suhfgn

Predám vypracovane otázky na policajnú akadémiu v Bratislave(rok 2010/2011)su to tie nove otazky ktore su na stranke APZ od 1.1.2010 a budú z nich prijímačky.Otázky sú 100% (svetové a národné dejiny, spoločenskovedné disciplíny, ústavné právo, informatika).Záujemcovia prosím píšte na mail kocurik-82@azet.sk.Sériozne.Cena 10 €