Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
superfortres uuurčite bude prijatý. My sme na fyzických tiež mali jednu buchtu (kto bol v októbri minulého roku na prijímačky v Pezinku, tak si ju pamätá), asi 100kíl, prsia osmičky, proste neprehliadnuteľná, ešte aj fúzy po nosom mala :D, škaredšiu som ešte nevidel, okrem Prcovej Etely a hneď na prvej disciplíne bola odstavená, keď išla robiť výdrž na hrazde, vlastne iba sa pokúšala a potom sa strepala na zem.
A mesiac na to bola na psychotestoch.
panacik, dnes som bol na tréningu s kamošom policajtom a on mi hovoril, že jemu volali ďen pred nástupom, tááákže može byť, že zavolajú až o týždeň.
Strejdo este stale nic. Cakam, cakam a fon nezvoni :-(
Na 100% zajtra(aspon dufam)
Strejdo. O tom rodinkarstve: asi niečo na tom bude, lebo na fyzickych testoch bol s nami aj jeden chalan, ktorý spravil asi 14 brusakov, zhyby ani trocha sa nezdvihol, hádzali mu koleso do bazéna a potom ako sme všetci čakali v triede na učitelku na diktát a sloh, tak tento asi 120kg vážiaci bez svalov ale s veľa tukmi hrdo prehlásil. "Ja aj tak pôjdem robiť do kancelárie, ja som tu bol len tak, aby sa nepovedalo." Neviem, či si len pripadal ako úplný trtko a týmto to chcel zakryť, alebo sa tam naozaj dostane.
panacik, cuculik ako??? Volali , nevolali??? Ci este natahuju stale ako zuvacku?
more, o tvojich slovach by sme vedeli diskutovat veeelmi dlho, kedze pravda je niekde uuuplne inde. Tvoje vyroky by platili za podmienok, ak by v policii nebola ziadna korupcia a rodinkarstvo.
superfortres - ono je vlastne nepodstatne ze mas za sebou i psycho aj telesnu. dolezite je ziskat co najviac bodov do celkoveho hodnotenia. pretoze ak si ohodnoteny iba priemerne, tak kazdym novym kolom skusok prejde x ludi ktori hned zaujmu miesto v tabulke nad tebou. ak ozaj nepatris k najlepsim alebo nemas www.youtube.com tak mozes cakat aj tych 10 rokov.
ale po pravde keď čítam toto fórum je sila, koľko ľudí sa chce stať policajtom(kou). Ak môžem dať užitočnú radu, tak len tolko, čo sa týka mňa: fyzické a slovenčinu som spravil, bol som aj na psychotestoch a momentálne čakám. No aj keď náhodou prejdem psychotestami, je tu ešte zdrav. prehliadka. Ak by aj tá bola úspešná, tak ďalší problém a to voľné miesta v PZ. A ak by aj bolo voľné, nemusia vybrať mňa, ale ak by vybrali tak ešte škola v PK a veľa driny. Je to dlhá a náročná cesta, no ja verím že sa mi to niekedy podarí a keď nie teraz, tak o rok, alebo o 2. Takže nevzdávajte sa keď nevýde 1. pohovor, alebo nejaké skúšky a makajte na sebe a verte, že niekedy, možno aj o 10 rokov sa to podarí. Ja sa nevzdám.
Už som ti ju poslal.
kvetkaaaa, tak ani zo srandy nehovor: "Naše myšlienky tvoria našu budúcnosť", či si to človek uvedomuje alebo nie, tak mysli pozitívne.
hasan 234, ja som ten Strejdo, čo tu stále píše, len sa mi nechce stále prihlasovať, tak si dávam jednotku za meno, môžeš to vidieť aj podľa koncovky IP adresy (xxx.xxx.8.44). No tá tvoja žiadosť je fakt úžasná, ani sa nečudujem, prečo ti ju dali prerobiť, ale neboj, poobede ti pošlem už upravenú, vlastne komplet novú :D.