Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
cuculik, viem viem o com hovoris, to su nenormalne nervy, az som si musel dat Hypnogen, aby som zaspal :D. Vies z akeho cisla ti budu volat?0961....... Ved pon na skype, nick streki1 . Tam sme dobra partia ;)
Strejdo:
Dik za info. Tak do lekarskeho vysvedcenia si nemam pytat ziadnu peciatku od odbornych lekarov? Dufam ze som to pochopil spravne.
Budes dnes na skype?
PS. Malo tam byt: "posudkovi lekari" ale preklep sa stane :-D
Strejdo: dakujem za radu, mne totiz na PZ povedali, ze uz mali aj taky pripad, ze sa z KRPZ snazili dovolat uspesnemu uchadzacovi a ten im 2 krat po sebe neodpovedal na prichadzajuci hovor a oni ho normalne vyskrtli... a volali dalsiemu v poradi!!! tak nechcem aby som ja nahodou bola ten pripad... nejako ten mobil "pri hlave" este mesiac strpim :-)))
Pardon, pri tych krvnych testoch ma byt HIV a nie HIC, preklep.
skielko :D, policajti ziadne prazdniny nemaju, to nieje normalna stredna skola, takze normalne chodis do skoly aj pocas letnych prazdnin.
cuclik, len si nedavaj blizko ten mobil k hlavicke, tie vlny velmi skodia. A ked ti budu volat, tak na 99% do 12:00 a 1% do 16:00, takze pojne spi ;).
lenka4236, to nemaju nijako ohranicene, ze do mesiaca ti musia dat vediet. Zo zakona maju iba povinnost do 6 mesiacov ta bud prijat, alebo zamietnut ziadost, no niekedy sa stava, ze to predlzia o nejaky mesiac. Ale vacsinou do mesiaca od podania ziadosti ti pride obalka, ze ta bud pozyvaju na informativny pohovor, alebo zamietaju tvoju ziadost.
panacik. A akych vsetkych lekarov mas na mysli??? Ku posudkovemu lekarovi ides, ak mas za sebou komplet vysetrenia, na ktore ta posiela tvoj obvodny lekar, t.j. krvne vysetenie (KO, FW, glykemia, kreatinin, ALT, GMT, BWR, HBsAg, HIC)
moc( chemicky + sediment)
RTG pluca + srdce a EKG.
Nakoniec si vypytas od tvojho obvodaka zdravotnu kartu a ides k posudkovemu lekarovi zo vsetkymi vysledkami a tvojou kartou. A posudkovy lekar ti da do vysvedcenia, ze si bud zdravotne sposobily na vykon sluzby, alebo nesposobily. Takze vysvedcenie ti potvrdzuje iba posudkovyyyyyy a nie posudkoviiii ako si pisal, lekar ;).
Mam otázku ohladom zdravotnej prehliadky:
Lekarske vysvedcenie
Do toho lekarskeho vysvedcenia davaju peciatku vsetci doktori, alebo len posudkovi lekar MnV?
Strejdo prosím ťa ja som si skúšala posielať žiadosť na KRPZ do Bratislavy, a chcela som sa spýtať dokedy by mi mali poslať odpoved...do mesiaca...? Ďakujem...
No jasne , ze dam hned vediet, ved cakam len na to. Z mobilom skoro uz aj spavam :)))
chcem sa spytat ze ako to je vlasne teraz ked niekto nastupuje do skoly toho 1.4. a studovat ma 8 mesiacov...ale cez letne prazdniny skola nie je ci ano???a ak nie je tak co potom ten onen student robi???dakujem za odpoved...
Eeeeej elian, co vymyslas, sak ty uz si davno prijaty, chlpatyyyy (TnU).
Cuculik, tak hned daj vediet, ked ti zavolaju, KOLEGYNA ;).