Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Vikendy si mozes robit co chces a kde chces, samozrejme v medzich zakona a policajnej etiky, pretoze policajt niesi len pocas sluzby, ale 24 hodin denne. Ale cez tyzden musis byt v skole od 7:30 do 15:30, rano je nastup a taktiez poobede.
Mna by tiez zaujimalo, ako to funguje pocas tych 8 mesiacov studia na policajnej skole? Ci musis tam byt stale k dispozicii alebo sa da chodit na vikendy aj domov apod.?
ide volakdo v pondelok 22. na sportove sustredenie a jazykove okienko do KE?
viete mi povedat ako je to so skolou? Chodi sa na tyzdnovky, alebo nejake dlhsie turnusy? Co v pripade ak sa niektory den nemozem zucastnit vyucovania z osobnych dovodov, to sa berie dovolenka, alebo ako to funguje? Dakujem za odpoved.
No pevne dufam... Este sa caka na zaverecnu poradu a ta vsetko definitivne specati...
cuculik, vacsina sa to dozvedela na poslednu chvilu ;). Moj kamarat, ktory nastupoval v januari, jemu dali vediet tri dni pred Silvestrom.
Ale tak tyzden pred koncom mesiaca uz musis vediet, mozno ze uz tento tyzden, najneskor na buduci, lebo este bude pred nastupom slavnostne odovzdavanie rozkazov, podpis prisahy, fotenie sa na sluzobne preukazy a par dni potom, alebo ten isty, sa ide do Slovenskej Lupce pre uniformy.
Cakam, cakam a nezvoni... Najnovsie mi povedali ze to bude najskor 2-3 dni pred planovanym nastupom! Uspesni kandidati, ake skusenosti mate? Kedy ste sa vytuzenu novinu dozvedeli vy?
Ide niekto 23.3. na informatívny pohovor na KRPZ do BA?
18 mesiacov, čiže jeden a pol roka, samozrejme škola sa zarátava do skušobnej doby. Inač škola od 1. februára trvá 8 mesiacov, nie 6, ak by túto informáciu ešte niekto nevedel.
Neviete mi povedat ako dlho je skusobna doba u policie? zaratava sa do nej aj doba studia v skole?