Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
neviete, kedy začína škola? Viem, čítal som, že 1.4.2010, no ja som bol na skúškach 1.3.2010, fyzických a slovenčina a tieto som úspešne spravil. Dozvedel som sa však, že platia 3 mesiace a do 1.4. nestihnu vybraní spraviť aj psycho a zdrav. prehliadku, ak sa pýtam, kedy začína škola najbližšie po 1.4.?
a mozno je rozdiel aj v kazdom kraji ci okrese , jeden peniaze ma a iny nie
vraj sa este nevie, je chaos a chybaju im peniaze ale moze byt tak i tak... len cakat
No ja o žiadnej takej informácii neviem, aby sa posúval termín nástupu a to učím na škole v Pezinku.
cuculik, myslela si nastup do sluzby prislusnika Policajneho zboru hej? No paanecku. Na kedy to tu chcu presunúť? No skúsim aj ja niečo pozisťovať. Keď budú nejaké nové info píííšte.
moja najnovsia info: vraj je mozne ze sa termin prijimaceho konania mozno z 1.4 posunie lebo volne tabulkove miesta sice su ale chybaju $.
moja najnovsia info: vraj je mozne ze sa termin prijimaceho konania mozno z 1.4 posunie lebo volne tabulkove miesta sice su ale chybaju $.
paci sa mi, ked niekto komentuje cudziu gramatiku a tiez mu to bohvieako nejde;)
mne nevolali z utajeneho cisla. naspat sa vsak nedovolas tam, odkial ti volali - hovor prichadza z centraly, 'klapka' sa nezobrazuje.
takze ked to nahodou nezdvihnes (budes spat;), mozes pokojne zavolat naspat a na informaciach si vypytas niekoho z personalneho. su tam celkom prijemne tety.
co sa tyka zdravotnej - poznam dva pripady - daju ti okrem papierov aj cislo na lekara (minv) s ktorym sa dohodnes, co od teba potrebuje a vybehas si to sam (krvne testy, moc, rtg)
alebo ta objednaju priamo k lekarovi, prinesies moc, zoberie ti krv, posle ta na rtg. zdravotnu kartu od lekara potrebujes v oboch pripadoch, lekar po skompletizovani vysledkov vypise 'zdravotne vysvedcenie' a posiela to dalej posudkovemu lekarovi (ak ten dotycny nevykonava posudkovu cinnost)
a pokojne sa priprav na to, ze tam pojdes niekolkokrat, lebo nieco zabudnu, nespravia, stratia...:D
No tak asi iny kraj, iny mrav :D , mne volali z normal cisla, co ma policajny zbor. Mozno skusaju, ci mas ciste svedomie a dvihnes aj clearko.
Povedali, ze cislo z ktoreho budu volat bude utajene.... takze ziadne cislo, na ktore by som mohla volat spat