Policajná škola

Strejdo

Áno aj to je možnosť, čo sa stáva málokedy. Ale zas keď so mnou nesúhlasíš, tak nemusíš sa skrývať za iný nick PANÁČIK ;).

hasan234, no to chce veľa ľudí, čo dali žiadoť k polícii, keď nie všetci a takých sú na každom krajskom stovky, tak ti ostáva iba čakať.

:-)

Strejdo, musim s tebou nesuhlasit. Do zboru ta mozu prijat aj skôr, ale zo skusenosti viem ze iba na tzv. "skratene vysetrovanie" a na skolu nastupis v najblizsom termine. :-D

hasan234

som len vytoceny podla mna to iba nafukuju neviem koli comu ale ide mi o to ze by som sa rad dostal dalej do testov nech to mam trocha v rukach

Strejdo

skielko- prijali by ťa až od 1.8. aj do zboru, pre nich by to bolo neekonomické, aby ťa prijali o 3mesiace skôr, ako nastúpiš do školy, pretože už by ti museli davať plat, ale pritom by si nemohla (nemohol) nič robiť, elbo nemáš základné policajné vzdelanie.

cuclik- no super, oni v tom zbore všetko na poslednú chvíľu robia, len sa nesmieme aj my takto zmeniť a potom sa plašiť a zbytočne znervózňovať ;)

hasan234- trochu nezrozumiteľne si napísal celý ten tvoj text, ale v podstate som ho pochopil. To čo si podpisoval na informatívnom pohovore, to vám zároveň aj vysvetľovala personálna pracovníčka, že čo podisujete, keď sa ti vidí, že si nevedel, čo podpisuješ, to znamená, že si poriadne nepočúval a nedával pozor. V kaďom prípade ti dôjde domov papier: Buď, že ideš na fyzické testy, alebo, že tvoju žiadosť zamietajú bez odôvodnenia.

hasan234

no dnes som bol na inf. pohovore a ze som sa citil ze hladaju kozmonauta co sa narodil vcera a dnes ma 18 rokov pomali ze nie supermana a robit bude za 550 e to by az tak nevadilo len mi to pride divne robit pohovor podpisat dotaznik pre niekoho kto ho ani nerobil a teraz cakat na to ze mi pride papier postou co znamena ze nejdem dalej?? a ci mi zavola?? pisem spravne???

cuculik

No ja som s a dnes dozvedela, ze volat budu az buduci tyzden. To je zase dni... ale co uz, hadam to vsetci dotiahneme do uspesneho konca.

skielko

strejdo este sa chcem opytat..napr vzali by ma do pz od 1.5. no skola zacina az 1.8 co sa potom robi tie tri mesiace???ci oni ma mozu vziat len od toho datumu kedy zacina skola??dakujem

epsonka

no tak ja si na tu babu velmi dobre pamatam, lebo nas tam az tak vela, takze viem o kom hovoris.A som prekvapena,ze sa dostala na psychotesty.