Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Hmmm, to už vie iba posudková komisia, či si schopný, alebo nie. Môžu ti dať, že si schopný, ale iba na určité pracovné pozície. O tvojom konečnom prijatí rozhoduje krajský, resp. okresný riaditeľ, podľa toho, kde si si dával žiadosť. A v dnešnej dobe je veeeľmi veľa žiadateľov o prijatie do PZ, takže radšej vyberú takého, ktorý má všetko v poriadku.
Zase je otázka, či máš tlačenku, alebo nie. Ak nie, tak rýchlo zháňaj, kým ešte nemáš verdikt.
Poprípade choď tebárs aj hneď zajtra za personalistkou, ktorá ťa má na starosti a popros ju, aby ti zistila, či je tvoj oslabený farbocit prekážka na uznanie ťa plne schopným na výkon služby príslušníka PZ posudkovou komisiou. Lepšia komunikácia je osobne, ale môžeš aj zavolať.
Kamarát, držím ti prsty, aby ti to vyšlo .
Cafte
Chcem sa vas opytat ohladom LEKARSKEJ PREHLIADKY.Uspesne som absolvoval psychotesty i fyzicke so slovencinou a bol som i u lekara.Vysledky su OK az na oslabeny farbocit- s tym, ze zakladne farby rozoznavam Vie niekto ako na tom som...Som i napriek tomu schopny? Dik!
NO ANO CO MAM CAKAT, ZE NAM NABALIA KED PO INIFORMY SI IDEME AZ NESKOR?
No to nedostaneš vak na rameno, akože rupsak, ale také vrece, kde si všetko nahádžeš. Tak asi preto treba cestovnú tašku so sebou, aby sa ti to pohodlne nieslo.
A neviet naco si mame doniest tu cestovnu tasku? Mne povedali, ze si ju treba zobrat. A jasne povedali, ze skola je od 12.4.
Pôjdeme po prvom týždni na škole, ráno nás naloží autobus a ideme do Slovenskej Ľupče pre uniformy, kanady, spacák, karimatku a vak.
Ináč po tých úradoch ti je zbytočne chodiť dnes, veď ešte nemáš žiadny papier v rukách a na úrade nestačí, že im to povieš, ale budú chcieť aj potvrdenie. Radšej dnes ostaň ešte doma, poriadne sa ohoľ, vyžehli oblek a vyboxuj lodičky.
Strejdo:
Radsej si informacie overujem,lebo vela ludi ma nepresne informacie. To som vedel uz davno ze uz na skole beries krateny plat. Tak idem do mesta obehat urady a tam to povedat od kedy uz som zamestnany dufam ze nebude vela ludi :) :)
A pocuj strejdo,nevies ci po unifomy si pojdeme sami alebo ako to je s tym?
Tak ten jeden asi zle počúval. Snáď by sme neišli na veľkonočný pondelok do školy.
Bratu, od zajtra si zárobkovo činný.
Strejdo. Nejde o prachy len potrebujem vediet od ktoreho datumu presne som uz zarobkovo cinny,lebo dneska musim este obehnut par uradov a im to tam presne povedat.Aj ja som si myslel ze asi az po velkej noci nastupime na skolu. Jeden mi pisal co ide ties v nasej varke ze uz od pondelka pojdeme,ale sa mi to nezda,ties si myslim ze az od 14teho.Idem uz to vsetko povybavovat ze mam pokoj :)
Warrior :D. Už sa meníš na 100 percentného policajta?
Veď cuculik o príspevok nižšie to písala. Či snáď si myslíš, že ty do školy nastúpiš v inom termíne.
A hneď aj prachy ťa zaujímajú. Kam sme to dospeli, achjááááj.
Ale aby si mal dušu na pokoji, tak ti odpoviem. Nastúpiš aj ty do školy 12.4 a od 1.4.2010 si príslušíkom Policajného zboru a plat dostávaš už počas štúdia vo výške cca. 430 eur.