Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Blahozelam cuculik :)
A neviete ci to uz od zajtra nam ide plat alebo ako to? A kedy sa do skoly nastupuje asi az po velkej noci nie?
12.4 nastup skola, KE, od 6.4 sa mam hlasit na svojom OR PZ.
cuculik: 12. 4. alebo si mala na mysli cas 12:00h? :-D
Gratulujem Vam :-D
Mne tak akurat zavolali a oznamili mi ze sa mi ozvu este zajtra :-D
Blahoželááám cuculik. Vidíš, čo som ti hovoril???
Takže som s tebou na izbe ;), aj s warriorom :DDD. Sa budeme SPOLU učiť trestný zákon.
Blahoželááám cuculik. Vidíš, čo som ti hovoril???
Takže som s tebou na izbe ;), aj s warriorom :DDD. Sa budeme SPOLU učiť trestný zákon.
Aj mne povedali že na OR v PO. A 12 začína škola.
Takže pridávam sa. 1.4 v Prešove!
Ja si beriem normalne oblek cely,jaj takze nas budu fotit asi na sluzobne preukazy. Aj ked 4 fotky som si bol dat urobit uz dnes.Do pol pasa sa nefoti urcite to su hluposti.Treba prist slusne obleceny lebo to je take slavnostne to odovzdavanie,musi mat to kusok uroven a ne tam ako sedlak prist v teplakoch
No aspoň mne povedala personálna, že mám prísť na OR, vo vestibule sa čaká. Takže riaď sa tým, čo ti povedala personálna, nie tým, čo si počul od druhých. Na OR ideme pravdepodobne kvôli tomu foteniu, pretože tam majú tie foťáky na občianske a pasy, na KR ich nemajú.
partak, máme prísť v saku, o nohaviciach nebola reč, ale tak keď už si beriem to sako, tak neprídem oblečený ako šašo v rifliach, síce aj v dnešnej dobe letí taká móda, že ku saku sa nosia rifle. Máš to úplne jedno.