Policajná škola

partak

To vy sa az tak slušne obliekate? Ja v iem ze sa ideme hned v ten den fotit,ale ved ta fotka bude len do pol pasa,tak naco sa az tak obiekat do oblekoch.Nestači len rifle a koseľu?

Strejdo

Gratulujem Warrior, takže vo štvrtok ráno sa vidíme, ja ešte sa idem dať na rýchlo odfotiť. Dúfam, že aj ostatní, som zvedavý, koľko veselých správ tu večer bude.

cuculik

Warrior: zeby poprad? Tak citam, ze nas viac caka na tel. z PO. prajem vsetkym krasny uspesny den, neviem ci sa dnes dostanem na net, mozno az vecer. Vsetkym drzim palce a do skoreho stretnutia:)))

skielko

strejdo mne este nevolali ale tak uz by mohli... povedali ze zavolaju na druhy den a uz presiel tyzden teda zajtra prejde....

Strejdo

Zaajtra bude určite, potom hneď napíš. Aj ostatní, čo čakaju na horújej linke. Len si nezabudni nabiť mobil a nos ho zo sebou aj na vecko.

Warrior

Strejdo:
Cakal som ze zavolaju uz dneska,som bol o tom presvedceny,aj z hladiska ze ostavaju uz len tri dni. Ostrihany som na kratko stale, nausnice uz nenosim,oblek mam pekny cierny,uz len zeby zazvonil telefon...Ale tak urobil som maximum,presiel som vsetkym,takze sam sebe nebudem nic vycitat aj v pripade ze mi ziadost zamietnu co dufam ze sa nestane.

Strejdo

Ovládaš bojové umenia??? Noooo tak to som určite s tebou na izbe, chcem sa naučiť nejaké poriadne. Minulý rok som chodil na kung fu ;). No uvidíš, keď ti zajtra zavolajú, tak si tam. 1.4.2010 ráno o 7:30 v obleku, ostrihaný, oholený, bez náušníc. A nezabudni priniesť aj výpis z registra trestov.