Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
To bol dneska den :) Toto cakanie na vystroj ma znicilo totalne. A Strejdo diky za ochotu ale kamarat priamo z vedlajsieho bloku siel autom takze som mal prakticky to ako na taxiku :)
No kvetka, to ma mrzííí, ale nevzdávaj sa. Môžmne pokecať súkromne, napíš mi na skype streki1, alebo icq 304683499, snáď ti pomôžem.
Už 4 krát moju žiadosť zamietli...:-(((
Nastupujú teraz 12.4. do Pezinku aj nejaké baby, bojím sa, aby som tam nebola sama :-(((((((((
Tak ako aj v Košiciach, 12.4.2010.
Gratulujem všetkým, ktorí sa dostali k polícii. Mám ale jednu otázku a to: či niekto nevie od kedy začína policajná škola v Pezinku??? Za odpovede vopred úprimne ďakujem.
Strejdo ak pojdes cez ZA tak po mna sa mozes zastavit :-D
Warrior , cuculik a spol. netreba vás ráno zobrať zo stanice na okresné riaditeľstvo? Pôjdem na aute.
Nie nie ešte niesom na škole, ale akurát zajtra nastupujem do PZ a 12. apríla do školy. Nevzdal som to ani po necelých štyroch rokoch zamietania žiadostí (po desiatej som ich prestal počítať), to je na dlho, to rozoberieme niekedy pri káve, ako kolegovia.
Aj ministrovi som písal na začiatku roku. Ale ako som predpokladal, prečítal to iba nejaký jeho riťopich a odpísal mi iba toľko, že minister vnútra nemá dosah na prijímanie policajtov, to schvaľujú krajskí a okresní riaditelia a bla bla bla.
No hlavne ty daj vedieť, ako si obstál.
Tak dik Strejdo za tie prsty!
Teba sa chcem opytat, lebo som si na rychlo precital skoro cele forum, ze ako to nakoniec s tebou dopadlo.Lebo si uz asi na skole(ak sa nemylim), ale cital som nieco i o tom, ze ti zamietli a chystal si sa pisat ministrovi...Diky!